NOORDWIJK info@groothoogwaak.nl 071 36 888 88

Grand Café

GHK-iconen-website-07

Sluiting Grand Café

In verband met de nieuwe corona maatregelen is het Grand Café gesloten tot nader bericht.

De dagelijkse warme (keuze-)maaltijd wordt op de zorgafdelingen geserveerd of bij u aan huis bezorgd.

Klik hier voor de dagmenu's van april.

Afhaal-bezorgservice
We zijn gestart met een afhaal-bezorgservice. Onze winkel is geopend van 9.30 - 17.00 uur met artikelen die u van ons gewend bent.
Ook is het mogelijk om uw bestelling te laten bezorgen op maandag, woensdag en vrijdag tussen 10.00 en 14.00 uur. Bij bezorgen gaan de kosten via een factuur.
U kunt uw bestelling telefonisch doorgeven bij de gastvrouwen via het interne telefoonnummer 200 of via 071-368 88 88. U kunt bij ons pinnen.
Voor meer informatie over het assortiment (diepvriesmaaltijden), klik hier.

Maaltijdservice

Gezond, gevarieerd en lekker eten zonder zelf te koken? Dat kan met de maaltijdservice van Groot Hoogwaak!

Groot Hoogwaak bereidt dagelijks in eigen keuken verse maaltijden en bezorgt deze warm of gekoeld 5 dagen per week bij u thuis. Voor het weekend kunt u koelverse maaltijden aangeleverd krijgen die u kunt opwarmen. De maaltijden bestaan standaard uit een voorgerecht (soep), hoofdgerecht en dessert. U kunt ook alleen voor het hoofdgerecht kiezen. Uiteraard houden wij rekening met uw eventuele dieetwensen.

Hoe werkt het?

Aanmelden kan via het invullen van een formulier: verkrijgbaar bij de gastvrouwen in het Grand Café of u kunt het hier downloaden. Na aanmelding ontvangt u een menulijst waarop u uw gewenste keuze kunt aankruisen. De menulijst kunt u meegeven met de bezorger. Uw maaltijd wordt bezorgd tussen 11.45 en 13.00 uur in een warmhouddoos.

U kunt gebruik maken van de maaltijdservice voor zowel een kortere als langere periode en u kunt op elk gewenst moment schriftelijk opzeggen.

Prijzen en betalen

De prijs voor een maaltijd inclusief bezorging varieert van € 8,50 tot € 10,00 afhankelijk van uw keuze. U betaalt éénmalig een borg van € 15,00 voor de warmhouddoos. Bij opzegging ontvangt u de borg weer retour.

Bij uw aanmelding tekent u voor automatische incasso. Maandelijks ontvangt u een verzamelfactuur met de door u afgenomen maaltijden. Indien u een maaltijd tussendoor heeft afgezegd, wordt dit verrekend op de eerstvolgende verzamelfactuur.

Groot Hoogwaak