NOORDWIJK info@groothoogwaak.nl 071 36 888 88

Grand Café

GHK-iconen-website-07

In verband met de maatregelen met betrekking tot het coronavirus is het Grand Café tot nader bericht gesloten.

 

Welkom in Grand Café Groot Hoogwaak
Wilt u lekker en gezellig eten, dan bent u van harte welkom.

Dineren
Op maandag tot en met vrijdag kunt u voordelig uit eten in een gezellige ambiance. Een met zorg samengesteld menu wordt in eigen keuken bereid met uitsluitend verse ingrediënten. Ook is het mogelijk om van de menukaart te bestellen. Klik hier voor de menukaart.

Klik hier voor de drankenkaart van het Grand Café.

Klik hier voor de prijzen van snacks voor bij de borrel.

Luxe broodjes
Wij serveren ook luxe broodjes. Deze broodjes kunt u dagelijks in het restaurant bestellen. Klik hier voor de lunchkaart.

Culinaire thema-avond
Regelmatig zijn er culinaire thema-avonden in ons restaurant. De data en menu's vindt u terug in onze nieuwsbrief 'Groots Hoogwaak' en op onze website.

Iets te vieren
Wat is er mooier om uw verjaardag of trouwdag te vieren dichtbij huis in het Grand Café? Er zijn vele mogelijkheden; van koffie met wat lekkers tot een warm of koud buffet.

Openingstijden
Maandag tot en met vrijdag van 09.00 - 20.00 uur.
Zaterdag en zondag van 09.30 - 18.00 uur.

Klik hier voor de dagmenu's van de maand augustus.

Maaltijdservice
Gezond, gevarieerd en lekker eten zonder zelf te koken? Dat kan met de maaltijdservice van Groot Hoogwaak!

Groot Hoogwaak bereidt dagelijks in eigen keuken verse maaltijden en bezorgt deze warm of gekoeld 5 dagen per week bij u thuis. Voor het weekend kunt u koelverse maaltijden aangeleverd krijgen die u kunt opwarmen. De maaltijden bestaan standaard uit een voorgerecht (soep), hoofdgerecht en dessert. U kunt ook alleen voor het hoofdgerecht kiezen. Uiteraard houden wij rekening met uw eventuele dieetwensen.

Hoe werkt het?
Aanmelden kan via het invullen van een formulier: verkrijgbaar bij de gastvrouwen in het Grand Café of u kunt het hier downloaden. Na aanmelding ontvangt u een menulijst waarop u uw gewenste keuze kunt aankruisen. De menulijst kunt u meegeven met de bezorger. Uw maaltijd wordt bezorgd tussen 11.45 en 13.00 uur in een warmhouddoos.

U kunt gebruik maken van de maaltijdservice voor zowel een kortere als langere periode en u kunt op elk gewenst moment schriftelijk opzeggen.

Prijzen en betalen
De prijs voor een maaltijd inclusief bezorging varieert van € 8,50 tot € 10,00 afhankelijk van uw keuze. U betaalt éénmalig een borg van € 15,00 voor de warmhouddoos. Bij opzegging ontvangt u de borg weer retour.

Bij uw aanmelding tekent u voor automatische incasso. Maandelijks ontvangt u een verzamelfactuur met de door u afgenomen maaltijden. Indien u een maaltijd tussendoor heeft afgezegd, wordt dit verrekend op de eerstvolgende verzamelfactuur.

Groot Hoogwaak