NOORDWIJK info@groothoogwaak.nl 071 36 888 88

Alarmering

GHK-iconen-website-19
Bij een spoedeisende situatie kunt u Groot Hoogwaak alarmeren met één druk op de alarmknop. Binnen 30 minuten komt er hulp van de verzorging. Zij laten zichzelf bij u thuis binnen, want zij zijn in het bezit van uw sleutel. De verzorging blijft bij u totdat de situatie onder controle is. U ontvangt na enkele werkdagen de nota voor de geleverde zorg bij alarm.

Hoe werkt het?
Om alarm te maken heeft u een alarmapparaat nodig, dat aangesloten is op een vaste telefoonlijn. U neemt zelf contact op met uw zorgverzekeraar en met hen regelt u welk alarmapparaat bij u geplaatst wordt en welke kosten hieraan verbonden zijn. De apparatuur wordt bij u thuis aangesloten door een monteur. U tekent het sleutelformulier van Groot Hoogwaak, voor gebruik van uw sleutel.

Kosten
U dient rekening te houden met maandelijkse kosten voor het abonnement op de zorgalarmering en met de gemaakte kosten voor zorg bij alarm. Dit wordt per half uur aan u berekend als u verder geen zorg van Groot Hoogwaak ontvangt. Wanneer u al wel zorg ontvangt via Groot Hoogwaak, vindt declaratie van deze kosten plaats via de zorgverzekeraar.

Meer informatie of aanmelden
Voor meer informatie over de kosten of persoonlijke wensen met betrekking tot deze service kunt u terecht bij onze medewerkers van de wijkverpleging of bij de cliëntadviseurs.

 

Groot Hoogwaak