NOORDWIJK info@groothoogwaak.nl 071 36 888 88

Faciliteiten

GHK-iconen-website-22

Fitness
Wij hebben een aantal fitnessapparaten binnen Groot Hoogwaak, waar elke bewoner / cliënt kosteloos gebruik van kan maken.

Kapsalon
We hebben een eigen kapsalon, waar u van harte welkom bent. Onze kapsters staan op dinsdag tot en met vrijdag voor u klaar van 9.00 - 14.00 uur.

De tarieven van de kapsalon vindt u hier.

Afspraken kunt u maken via tel.nr. 071- 368 88 18.

Linnenservice
Groot Hoogwaak heeft een eigen wasserij. Al het linnengoed dat machinaal gewassen kan worden, wordt verwerkt door onze eigen linnenserviceafdeling. Cliënten van het zorgcentrum betalen hiervoor maandelijks een vaste vergoeding. Cliënten van het wooncentrum of mensen die niet in Groot Hoogwaak wonen, kunnen ook gebruik maken van de linnenservice. Het bedrag dat zij betalen is afhankelijk van de hoeveelheid linnengoed dat zij inleveren.

Binnen twee werkdagen ontvangt u uw linnengoed retour. Van belang is dat al het linnengoed voorzien is van een etiket. Wij kunnen dit uiteraard voor u verzorgen.

De prijzen van onze linnenservice vindt u hier. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 071 368 88 88 (kies bij het keuzemenu: 4).

Logeerkamer
Wilt u uw familie of vrienden, die hier in Groot Hoogwaak wonen, eens bezoeken of bent u lid van Groot Hoogwaak en wilt u familie of vrienden een keertje uitnodigen in Noordwijk, maar wonen ze wat verder weg?

Denkt u er dan eens aan om de logeerkamer van Groot Hoogwaak te boeken.

Hoe ziet de logeerkamer er uit?
De logeerkamer is voorzien van: een tweepersoons bed, een grote kledingkast, een douche (met föhn, shampoo, douchegel en voldoende handdoeken), een apart toilet, een kleurentelevisie, een wekkerradio en een kleine kitchenette (voorzien van een Senseo koffiezetapparaat, waterkoker, thee/koffie, kopjes en glazen). Er is geen wifi in de logeerkamer.

Prijzen en beschikbaarheid
De logeerkamer kost € 68,50 per nacht; inclusief hond € 88,50. Het is mogelijk om te ontbijten in het Grand Café voor € 8,90 per persoon.

Voor vragen over beschikbaarheid en het boeken van de logeerkamer kunt u contact opnemen met de gastvrouwen in het Grand Café of tel.nr. 071 – 36 88 888 (kies bij het keuzemenu: 4).

Medisch pedicure
Wij werken samen met medische pedicure Joan Zwanenburg. Zij is bereikbaar op: 06-17 40 60 27 of per e-mail info@jzpedicure.nl 

Winkel Groot Hoogwaak
De winkel van Groot Hoogwaak is 7 dagen per week geopend van 9.30 - 17.00 uur.
In onze winkel kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen en vers brood. Elke zaterdag is er vers gebak. U kunt gebruik maken van de bezorgservice aan huis.

Tuin en terrein
Het terrein en de tuinen van Groot Hoogwaak zijn in beheer van de Coöperatie Groot Hoogwaak. Het onderhoud wordt uitgevoerd in opdracht van de coöperatie aan de hand van een vooraf vastgesteld onderhoudsplan. Cliënten van Groot Hoogwaak hebben vrij toegang tot het terrein en de tuinen. Ook kunt u kosteloos gebruik maken van het jeu-de-boules-veld. Het terrein is in principe vrij toegankelijk.

Groot Hoogwaak