NOORDWIJK info@groothoogwaak.nl 071 36 888 88

Thuiszorg

GHK-iconen-website-09
Onder de naam Thuis Hoogwaak biedt Groot Hoogwaak thuiszorg aan in geheel Noordwijk. Het werkgebied bevat de postcodes 2201 t/m 2204. Het thuiszorgteam in Groot Hoogwaak levert ook zorg aan cliënten in de huur- en koopappartementen op het eigen terrein.

We hebben de thuiszorg van Groot Hoogwaak kleinschalig georganiseerd. Doordat we uitsluitend actief zijn in Noordwijk kunnen we extra aandacht geven aan onze cliënten.

We selecteren en trainen medewerkers niet alleen op hun vakkennis, maar ook op hun omgang met de cliënten. Dit betekent meer betrokkenheid bij onze cliënten en net wat extra hulp en persoonlijke aandacht. Onze medewerkers helpen bij:

  • Persoonlijke verzorging zoals hulp bij douchen, aankleden, toiletgang en dergelijke
  • Verpleging
  • Begeleiding bij dagelijkse activiteiten, inclusief advies- en informatiegesprekken

We hebben gespecialiseerde verpleegkundigen in dienst voor onder andere wondverzorging, incontinentie, depressie en zorg rond overlijden.

De indicatie wordt gesteld door de wijkverpleegkundige en het betreft zorg uit de zorgverzekeringswet. Er is geen eigen risico en/of eigen bijdrage verschuldigd.

Ook is het mogelijk om particuliere zorg en service van ons af te nemen.

Lidmaatschap Groot Hoogwaak
Het Lidmaatschap Groot Hoogwaak biedt u de mogelijkheid verbonden te zijn met Groot Hoogwaak en te profiteren van de voordelen die het lidmaatschap met zich meebrengt. Het Lidmaatschap is de basis voor het afnemen van diensten nu en in de toekomst.

Zorgalarmering bij spoedeisende situaties
Indien er onverwacht iets met u aan de hand is, is het prettig als u alarm kunt slaan. De achterwacht van Groot Hoogwaak geeft u zekerheid met directe hulp bij noodgevallen. Na alarmering staat er binnen 30 minuten iemand van Groot Hoogwaak voor uw deur om u te helpen. Als u kiest voor Groot Hoogwaak dan kiest u voor 24 uur achterwacht en gegarandeerde en gekwalificeerde hulp.

Groot Hoogwaak