NOORDWIJK info@groothoogwaak.nl 071 36 888 88

Wijkverpleging

GHK-iconen-website-09
Groot Hoogwaak biedt wijkverpleging aan in geheel Noordwijk (voorheen onder de naam ThuisSupport). Het werkgebied bevat de postcodes 2201 t/m 2204. Het wijkteam in Groot Hoogwaak levert ook zorg aan cliënten in de huur- en koopappartementen op het eigen terrein.

Voor een korte impressie van het werk van onze wijkverpleging, bekijk dan de film op YouTube: https://youtu.be/ey7AIIYfBa0

We hebben de wijkverpleging van Groot Hoogwaak kleinschalig georganiseerd. Doordat we uitsluitend actief zijn in Noordwijk kunnen we extra aandacht geven aan onze cliënten.

We selecteren en trainen medewerkers niet alleen op hun vakkennis, maar ook op hun omgang met de cliënten. Dit betekent meer betrokkenheid bij onze cliënten en net wat extra hulp en persoonlijke aandacht. Onze medewerkers helpen bij:

  • Persoonlijke verzorging zoals hulp bij douchen, aankleden, toiletgang en dergelijke
  • Verpleging
  • Begeleiding bij dagelijkse activiteiten, inclusief advies- en informatiegesprekken
  • Verwijzen naar casemanagement dementie

We hebben gespecialiseerde verpleegkundigen in dienst voor onder andere wondverzorging, dementie en zorg rond overlijden.

De indicatie wordt gesteld door de wijkverpleegkundige en het betreft zorg uit de zorgverzekeringswet. Er is geen eigen risico en/of eigen bijdrage verschuldigd.

Ook is het mogelijk om particuliere zorg en service van ons af te nemen.

Contactgegevens wijkverpleging:

  • Larissa Kooijman-Vermond       06 - 57 55 00 52              Team 1 - Terrein Groot Hoogwaak
  • Astrid Zandbergen                      06 - 87 07 56 04              Team 2 - Noordwijk aan zee
  • Joëlle van Starkenburg              06 - 50 87 35 83              Team 3 - Noordwijk binnen

 

Zorgalarmering bij spoedeisende situaties
Indien er onverwacht iets met u aan de hand is, is het prettig als u alarm kunt slaan. De achterwacht van Groot Hoogwaak geeft u zekerheid met directe hulp bij noodgevallen. Na alarmering staat er binnen 30 minuten iemand van Groot Hoogwaak voor uw deur om u te helpen. Als u kiest voor Groot Hoogwaak dan kiest u voor 24 uur achterwacht en gegarandeerde en gekwalificeerde hulp.

Groot Hoogwaak