NOORDWIJK info@groothoogwaak.nl 071 36 888 88

Lidmaatschap

GHK-iconen-website-24
Groot Hoogwaak is er voor alle Noordwijkers! Het Lidmaatschap Groot Hoogwaak biedt u de mogelijkheid verbonden te zijn met Groot Hoogwaak en te profiteren van de voordelen die het lidmaatschap met zich meebrengt. Het Lidmaatschap is de basis voor het afnemen van diensten nu en in de toekomst.

Voordelig lidmaatschap
De contributie voor het lidmaatschap Groot Hoogwaak bedraagt € 25 per huishouden per kalenderjaar en wordt jaarlijks in januari per automatische incasso geïnd. Met het Lidmaatschap van Groot Hoogwaak kunt u gebruik maken van onze diensten (een aantal tegen gereduceerd tarief) en activiteiten. Ook werken we er naartoe dat u allerlei kortingen kunt krijgen bij onze samenwerkingspartners. U ontvangt als lid van Groot Hoogwaak elke maand de nieuwsbrief 'Groots Hoogwaak'.

Hoe word ik lid?
U kunt lid worden van Groot Hoogwaak door het aanmeldformulier in te vullen en voorzien van een handtekening in te leveren bij de Receptie van Groot Hoogwaak of stuur het formulier naar:

Woon-zorgcentrum Groot Hoogwaak
Groot Hoogwaak 1
2202 TG NOORDWIJK

Lidmaatschapspas
U ontvangt na aanmelding een bevestigingsbrief met Lidmaatschapspas. Bewaar deze pas goed, het tonen van deze pas biedt voordelen bij onze samenwerkingspartners in Noordwijk en bij activiteiten van Groot Hoogwaak. Indien u deze pas verliest kunt u een nieuwe pas aanvragen. Hiervoor brengen wij wel €10 in rekening.

Groot Hoogwaak