NOORDWIJK info@groothoogwaak.nl 071 36 888 88

Vrijwilligers

GHK-iconen-website-25
Vrijwilligers spelen een grote rol in de dienstverlening van Groot Hoogwaak. Samen met de professionele zorg van Groot Hoogwaak verhogen we met de bijdrage van de vrijwilligers het welzijn van onze cliënten.

Er zijn allerlei werkzaamheden die je als vrijwilliger kunt doen: van het begeleiden van activiteiten zoals een spel, rolstoelwandelen en uitstappen met de rolstoelbus tot het inschenken van een kopje koffie of uitserveren van maaltijden in het restaurant.

Wat biedt Groot Hoogwaak jou als vrijwilliger?

Zinvolle tijdsbesteding in een plezierige omgeving, waarin je ruimte krijgt om nieuwe vaardigheden op te doen.
Professionele ondersteuning door ervaren beroepskrachten.
Wij regelen een WA- en ongevallen verzekering.
Er worden vrijwilligersbijeenkomsten en cursussen georganiseerd.
De grootste beloning is toch vooral de waardering die je ontvangt van onze cliënten en medewerkers!

Denk je er over om vrijwilliger te worden bij Groot Hoogwaak?
Je bent van harte welkom! Of je nu jong bent of wat ouder, weinig tijd ter beschikking hebt of meer uren, veel of weinig ervaring hebt: wij nodigen je graag uit om eens met ons te komen praten over jouw mogelijkheden en kwaliteiten.

Persoonsgegevens die via het aanmeldformulier worden verstuurd, gebruikt Groot Hoogwaak alleen voor het doel waarmee je het hebt ingestuurd: je aanmelden voor vrijwilligerswerk binnen Groot Hoogwaak. Daarmee voldoet Groot Hoogwaak aan de privacywetgeving.

Hieronder vindt u een overzicht van vacatures voor vrijwilligerswerk. Staat jouw vacature er niet bij maar wil je wel graag vrijwilligerswerk doen? Meld je dan aan met behulp van het aanmeldformulier in de rechterkolom. In overleg met Marlies van der Vring, Teammanager Welzijn en Vrijwilligers, zoeken we naar werk dat bij je past.

Groot Hoogwaak