NOORDWIJK info@groothoogwaak.nl 071 36 888 88

Particuliere diensten

GHK-iconen-website-12
Binnen Groot Hoogwaak zijn er twee kleinschalige woongroepen van zeven personen voor cliënten met dementie. Elke bewoner heeft een eigen appartement en een eigen badkamer. Het dagelijks leven speelt zich af in de huiskamer. Er is veel aandacht voor de individuele wensen en gewoonten van de bewoners. Het bieden van een huiselijke omgeving en aandacht voor het alledaagse leven draagt er toe bij dat de bewoners zich snel vertrouwd en geborgen voelen. Samenwerking met de familie vinden wij erg belangrijk.

Soms zit de oplossing in een combinatie van adviezen en diensten. De missie van Groot Hoogwaak is dan ook: "Groot Hoogwaak helpt Noordwijkers om met elkaar tevreden oud te worden." Een team van professionele en vertrouwde medewerkers staat klaar om u van dienst te zijn.

Bijvoorbeeld als u graag extra hulp wilt bij de persoonlijke verzorging en verpleging. Of wilt u een wandeling maken, samen een kopje koffie drinken op een terrasje, gezellig een praatje maken of er op uit gaan naar bijvoorbeeld het theater? Dit zijn dingen waar de mantelzorger niet altijd de tijd voor heeft. Ook voor alarmering en maaltijden aan huis kunt u bij ons terecht.

Wij kunnen de mantelzorger ontlasten door het aanbieden van deze particuliere diensten. Deze diensten kunnen net dat beetje extra bieden wat zo belangrijk is om met elkaar tevreden oud te worden.

Voor alle vragen over de diensten van Groot Hoogwaak en tarieven kunt u terecht bij onze cliëntadviseurs. In de combinatie zit onze kracht; er kan soms meer dan u denkt.

 

Groot Hoogwaak