NOORDWIJK info@groothoogwaak.nl 071 36 888 88

Werken bij

GHK-iconen-website-25
Groot Hoogwaak neemt regelmatig nieuwe medewerkers, stagiaires en vrijwilligers aan. Zij kiezen voor ons vanwege onze familiecultuur, onze goede secundaire arbeidsvoorwaarden en onze opleidingsmogelijkheden. We vinden het belangrijk dat mensen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Dit geldt ook voor onze vrijwilligers, die een essentiële en waardevolle rol vervullen in onze organisatie.

Vacatures
Heb je interesse in werken bij Groot Hoogwaak en wil je solliciteren? Stuur dan een motivatiebrief met CV naar: sollicitatie@groothoogwaak.nl

Helpende, Helpende + of Verzorgende IG voor het Woon-zorgcentrum en de Wijkverpleging

Door Groot Hoogwaak | 30 januari 2024

Voor ons woon-zorgcentrum en de wijkverpleging zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s voor de functie Helpende, Helpende+ of Verzorgende IG. Samen met je collega’s wil je de beste zorg leveren en stel je onze bewoners en cliënten centraal. Wij vinden het belangrijk dat je met veel plezier bij ons werkt. Wat ga je doen? […]

Flexmedewerker Woon-zorgcentrum of Wijkverpleging

Door Groot Hoogwaak | 30 januari 2024

Voor ons woon-zorgcentrum én voor onze wijkverpleging zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s die flexibel inzetbaar zijn. Van zorghulp tot verpleegkundige hebben wij mogelijkheden. Samen met je collega’s wil je de beste zorg leveren en stel je onze bewoners en cliënten centraal. Wij vinden het belangrijk dat je met veel plezier bij ons werkt. […]

Ga mee op Zorgexpeditie!

Door Groot Hoogwaak | 29 november 2023

Werken binnen de ouderenzorg? Ga mee op Zorgexpeditie! Jouw avontuur in de zorg!  

Opleidingen
Groot Hoogwaak hecht veel waarde aan goed opgeleid personeel, vandaar dat wij onze medewerkers de mogelijkheid bieden tot het volgen van (interne) opleidingen en trainingen. Voor BBL-opleidingen vinden interne sollicitatieprocedures plaats. Als een opleidingsplaats niet ingevuld kan worden door een medewerker van Groot Hoogwaak, stellen we deze extern vacant. Openstaande BBL-plekken zijn te vinden bij de vacatures.

Stages
Het is mogelijk om stage te lopen bij Groot Hoogwaak. Stageplaatsen bieden wij aan binnen de zorg maar incidenteel ook op andere plaatsen binnen de organisatie. Interesse? Stuur je motivatiebrief met CV naar: sollicitatie@groothoogwaak.nl

Zodra wij jouw sollicitatie binnenkrijgen, kijken we welke mogelijkheden er zijn. Daarna nemen wij contact met je op.

Het aanvragen van stageplaatsen voor de zorgopleidingen van het ROC Mondriaan, ROC Leiden, ROC ID College en Hogeschool Leiden loopt via het SBBL. Hiervoor verwijzen wij u naar uw eigen opleidingsinstituut.

Groot Hoogwaak is door Calibris (kenniscentrum voor leren in de praktijk in zorg, welzijn en sport) erkend als leerbedrijf voor de volgende opleidingen:

  • Verzorgende 3 IG
  • Verpleegkundige niveau 4

Persoonlijke ontwikkeling
Wij zijn een lerende organisatie. We bieden een inspirerende omgeving met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Wie bij ons stage loopt of een opleiding volgt, ontvangt van ons een stage- of leer-werkovereenkomst. De vergoeding is conform de Cao VVT. Gedurende de stage of de opleiding wordt u begeleid door een werkbegeleider. Deze werkbegeleider is opgeleid en toegerust voor deze taak, zodat hij of zij u zo goed mogelijk kan ondersteunen bij het leerproces.

Wat bieden wij?
Groot Hoogwaak staat bekend om de familiecultuur. Bovendien zijn we gevestigd op een prachtige locatie. Ons woon-zorgcentrum ligt in de duinen dichtbij de zee. Daar genieten niet alleen de cliënten, maar ook de medewerkers van de natuur.

Wij zijn een organisatie in beweging die streeft naar balans. Dit betekent voor ons werken met passie en gevoel, maar ook efficiënt en professioneel.

Samen met onze medewerkers en in contact met onze cliënten, zorgen wij elke dag voor een optimale dienstverlening. Wij stimuleren dat iedereen optimaal gebruik maakt van zijn eigen talent. Zo komen we samen tot het gewenste resultaat: de cliënt centraal stellen en adequaat inspelen op de vraag.

Naast een inspirerende werkomgeving, waarin wij ruimte bieden voor ontwikkeling, zorgen wij er met een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden voor dat wij een aantrekkelijke speler op de markt zijn en blijven.

Onze belangrijkste secundaire arbeidsvoorwaarden zijn:

  • Ruimte voor opleiding en training (zowel intern als extern)
  • Een meerkeuzesysteem om een persoonlijk pakket aan arbeidsvoorwaarden samen te stellen
  • Collectiviteitskorting bij een aantal (zorg)verzekeraars zoals IZZ, Zorg en Zekerheid, Menzis en (Zilveren Kruis) Achmea
  • Gebruik van fiets bij de wijkverpleging

Voor het inschalen van functies hanteren wij de Cao VVT. Voor de functiewaardering maken wij gebruik van het FWG-systeem. De Cao VVT is de basis voor al onze regelingen. Eventuele afwijkingen zijn altijd ten gunste van onze medewerkers.

Wilt u meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact op met onze Adviseur Mens & Ontwikkeling,  telefoon 071 36 888 88.

Groot Hoogwaak