NOORDWIJK info@groothoogwaak.nl 071 36 888 88

Nieuwsbrief Groots Hoogwaak september

Beste lezer,

Voor u ligt de nieuwsbrief van de maand september. De maand waarin we afscheid nemen van een mooie zomer en onze gedachten stilletjes uitgaan naar de hoop op een goede nazomer. Of dat ook daadwerkelijk gaat gebeuren zullen we in de loop van de komende maanden gaan beleven. Hierin kunnen op voorhand geen garanties worden gegeven.

Voor de kortere termijn heb ik in ieder geval zeker fijn nieuws voor u. Op het moment dat deze nieuwsbrief gedrukt wordt, zijn wij voornemens om vanaf 31 augustus het Grand Café weer open te stellen voor bewoners en voor bezoek van buiten het zorghuis. Daarnaast willen wij u daar zelfs ook weer wat activiteiten aan gaan bieden.

Wel houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM aangaande de extra regels die gelden voor de horeca. Dit betekent onder andere dat u moet reserveren voor elk bezoek aan het Grand Café, dat we de 1 ½ meter afstand regel te allen tijde naleven en bovenal dat u niet degene bent die andere mensen in gevaar voor hun gezondheid brengt.

Het Grand Café is geopend van maandag tot en met zondag van 10.00-17.00 uur, vrijdag tot 20.00 uur. In het restaurant wordt u een kleine kaart aangeboden met koffie/thee, gebak, diverse frisdranken, alcoholische versnaperingen, broodjes, soep en snacks. De dagelijkse warme (keuze-)maaltijd blijft, zoals dit ook nu gebeurt, op de zorgafdelingen geserveerd of bij u aan huis bezorgd.

Wij hopen dat u begrip heeft voor deze eerste voorzichtige stappen richting het openen van het Grand Café. Wij streven er naar onze openingstijden en activiteitenaanbod de komende maanden te kunnen verruimen. Hierover wordt u in de volgende nieuwsbrieven verder geïnformeerd.

Maar voor nu, het begin is er, een stap vooruit richting “het nieuwe normaal”!

Met vriendelijke groet,

Marlies van der Vring

Teammanager Welzijn & Vrijwilligers

Klik hier om de nieuwsbrief van september te lezen.

 

Groot Hoogwaak