NOORDWIJK info@groothoogwaak.nl 071 36 888 88

Nieuwsbrief Groots Hoogwaak oktober

Beste mensen,

Misschien heeft u mij al rond zien lopen; mijn naam is Laura Methorst, 46 jaar, en sinds 1 september jl. ben ik als manager welzijn en (informele) zorg werkzaam bij Groot Hoogwaak.

De afgelopen 17 jaar ben ik werkzaam geweest in de (ouderen)zorg- en welzijnssector. In Teylingen, Leiden en Oegstgeest heb ik vele ouderen thuis bezocht als ouderenadviseur en als casemanager dementie.

De laatste jaren heb ik me voornamelijk bezig gehouden met het opbouwen van de welzijns-organisatie van Oegstgeest en mijn werk als ouderenadviseur in het Sociaal Team van Oegstgeest. Daarnaast heb ik in 2022 de opleiding Management voor Zorg en Welzijn afgerond.

Het mag duidelijk zijn dat mijn hart in de zorg- en welzijnssector ligt, en dan vooral bij de ouderen en de betrokken medewerkers. Toen de kans zich voordeed om bij Groot Hoogwaak te komen werken, heb ik dan ook geen moment getwijfeld. De sfeer voelt erg goed, iedereen is betrokken en enthousiast en dan heb ik het nog niet over de prachtige locatie gehad…

Na een werkdag stap ik op de fiets naar huis in Sassenheim. Daar woon ik samen met mijn man, twee kinderen en hond Millie.

In mijn vrije tijd maak ik graag strandwandelingen met de hond, sport, reis en lees ik graag en breng ik veel tijd door met vrienden

en familie. Ook help ik regelmatig vrienden en bekenden met het uitzoeken van hun vakantie, een grote hobby van me.

Voor nu kijk ik erg uit naar het verder leren kennen van Groot Hoogwaak en haar medewerkers en bewoners!

Met vriendelijke groet,

Laura Methorst

Manager welzijn & (informele) zorg

 

Lees hier de nieuwsbrief Groots Hoogwaak van oktober.

Groot Hoogwaak