NOORDWIJK info@groothoogwaak.nl 071 36 888 88

Nieuwsbrief Groots Hoogwaak – november

Beste mensen,

Aan alles komt een eind en zelfs aan het jubileum jaar van Groot Hoogwaak.

Het was en is een bijzonder jaar, Groot Hoogwaak 50 jaar. We hebben feesten gevierd, vlaggen gehesen, lief maar ook leed gedeeld. Op 1 maart werd het startsein gegeven door dhr. Van Duin in samenwerking  met burgemeester Wendy verkleij.

Hierna volgde een gezellige receptie voor bewoners, medewerkers en omwonenden. Uiteraard is aan iedereen gedacht dus op 19 april, werden alle bewoners en cliënten uitgenodigd voor een rondrit door de bollenstreek.

In augustus stond het hoogtepunt gepland met een grote Summer Party voor allerlei vrienden, bekenden en (oud)collega’s. Ook hier was het college van B&W aanwezig om samen met ons de officiële jubileum dag te vieren. De opkomst was ondanks de vakantieperiode groot en het mooie weer hielp ook van harte mee aan een geweldige zomer ervaring.

In oktober tracteerden wij de Noordwijkse bevolking op twee theatervoorstellingen over dementie in de Muze. En eind oktober hebben we twee spetterende optredens gehad voor bewoners en cliënten door Francis van Broekhuizen en Daan de Mooij.

Daarmee zijn we er uiteraard nog niet, want het jaar duurt tenslotte nog tot en met december. Er staat nog een aantal mooie verrassingen op stapel .

Op 10 en 11 november zullen we twee bijzondere dagen meemaken waarin de opnamen voor een heuse bioscoopfilm worden gemaakt in en rond Groot Hoogwaak. Medewerkers en cliënten hebben de mogelijkheid om als figurant hun acteer carrière een enorme boost te geven.

Tenslotte zullen wij in december een mooi passend kunstwerk onthullen op ons terrein, maar daarover later meer.

Het was en is een mooi jaar voor Groot Hoogwaak. 50 jaar betekenisvolle zorg in Noordwijk is niet onopgemerkt gebleven!

Hartelijke groeten,

Henny Roos

Directeur-bestuurder

 

Klik hier om de nieuwsbrief van november te lezen.

Groot Hoogwaak