NOORDWIJK info@groothoogwaak.nl 071 36 888 88

Nieuwsbrief Groots Hoogwaak november

Verbinding

Afgelopen burendag viel het mij weer eens op, dat buiten gezamenlijk een evenement organiseren met alle verschillende mensen op het terrein, heel fijn is. Wat hebben we het gemist om samen een kopje koffie te drinken en te verbinden. We horen in de media veel over de eenzaamheid achter de voordeur en ook wij bij Groot Hoogwaak krijgen deze signalen binnen. Alleen hoe gaan we dan verbinden? Wat kunnen we met z’n allen doen om dichter bij elkaar te komen staan en meer met elkaar samen te leven dan we nu al doen?

Een eenduidig antwoord op dit vraagstuk schud ook ik, als manager gastvrijheid en services, niet zo maar uit mijn opgestroopte mouw. Ik zou graag samen met u allen deze uitdaging weer willen aangaan. Binnenkort gaan wij met de huurders bijvoorbeeld weer bijeenkomsten plannen om te verbinden en samen te werken. Maar er ligt ook een belangrijke taak bij jullie om eens de buurman aan te spreken, een kop koffie te gaan drinken met die vriendin van vroeger die ook bij ons woont in bijvoorbeeld het Grand Café, breng eens een gevulde koek langs bij iedereen bij u in het gebouw woont of spreek die persoon op de bank in de tuin eens aan in plaats dat u voorbij loopt.

Het gaat om durf en die eerste stap. Wie gaat deze uitdaging samen met mij aan? Ik ga graag ook eens met u een kopje koffie drinken in ons schitterende Grand Café en wellicht nodig ik ook u wel eens uit!

Met vriendelijke groet,

Bas van Bakel

Manager Gastvrijheid & Services

 

Klik  hier om de nieuwsbrief van november te lezen.

Groot Hoogwaak