NOORDWIJK info@groothoogwaak.nl 071 36 888 88

Nieuwsbrief Groots Hoogwaak maart

Cliënttevredenheidsonderzoek

Terwijl ik dit voorwoord aan het schrijven ben, kijk ik naar buiten en zie ik de sneeuw met daarbij een prachtig zonnetje. Wat leuk om de kinderen in het duin te zien sleeën. Onze bewoners genieten enorm van het uitzicht en de spelende kinderen. Dit zorgt ervoor dat er verhalen van vroeger met elkaar gedeeld worden, zoals bijvoorbeeld het prieken op de Grent.

Maar het winterse weer heeft ook een keerzijde, want onze thuiszorg medewerkers, moesten onder deze barre omstandigheden hun werkzaamheden in de wijk verrichten. Hoe mooi is het dan om te zien dat onze thuiszorg afdeling door onze cliënten met een 8,6 beoordeeld is. Dit cijfer is de uitkomst van het cliënttevredenheidsonderzoek, dat onlangs heeft plaatsgevonden onder de cliënten in de wijk.

Wij hebben veel complimenten gekregen, zoals: professionele zorgverlening door een vast team, betrokken en vriendelijke medewerkers, aandacht voor cliënten en een positieve houding van medewerkers. We zijn dan ook heel trots op deze uitkomst!

Als verbeterpunten zijn o.a. genoemd: meer tijd voor een praatje en zorgverlening op een vast tijdstip. Deze punten nemen wij op in een verbeterplan met de desbetreffende teams.

Daarnaast hebben onze intramurale bewoners onlangs ook meegewerkt aan een cliënttevredenheidsonderzoek. Hierin zijn wij beoordeeld met het cijfer 8,1.

Als positieve punten werden o.a. vermeld: medewerkers verstaan hun vak en hebben een goed invoelend vermogen, liefdevolle en professionele verzorging en de gezellige sfeer op de afdeling.

Uiteraard zijn er ook verbeterpunten, zoals: meer tijd uittrekken voor het jaarlijkse MDO en meer tijd voor persoonlijke aandacht. Met deze verbeterpunten gaan wij aan de slag met de intramurale teams.

Wij hopen dat we volgend jaar een nog hoger cijfer kunnen behalen bij beide cliënttevredenheidsonderzoeken. We gaan de uitdaging graag aan!

Met vriendelijke groet,

Gerda Caspers

Teammanager Zorg

Klik hier om de nieuwsbrief Groots Hoogwaak van maart te lezen.

Groot Hoogwaak