NOORDWIJK info@groothoogwaak.nl 071 36 888 88

Nieuwsbrief Groots Hoogwaak juni

Dag van de Zorg

Op woensdag 12 mei jl. hebben wij onze medewerkers speciaal in het zonnetje gezet. Op deze dag, de geboortedag van Florence Nightingale, de grondlegger van de verpleegkunde, wordt altijd de ‘Dag van de Zorg’ gevierd.

Dit jaar was het wel een heel speciaal moment. We kijken terug op een hectische tijd,  waarin het corona virus domineerde en er mentaal veel van onze medewerkers gevraagd werd. Het is mooi om te zien hoe het vak van verpleegkundige en verzorgende weer echt op de kaart gezet is. Want het is én blijft het mooiste vak van de wereld!

De ‘Dag van de Zorg’ wordt bij Groot Hoogwaak traditioneel gevierd met iets lekkers bij de koffie. De managers hebben elk team persoonlijk toegesproken en een aardigheidje overhandigd aan de medewerkers. Dit jaar was het iets lekkers uit eigen keuken. Daarnaast hebben alle medewerkers namens de Raad van Toezicht kleurrijke sokken van de Alzheimer Stichting thuis gestuurd gekregen.

We kijken uit naar versoepelingen m.b.t. de corona maatregelen, zodat onze bewoners in het zorgcentrum en onze cliënten op het terrein en in de wijk weer aan meer activiteiten kunnen gaan deelnemen. Ook hopen we dat het Grand Café geopend mag worden, zodat ontmoetingen weer plaats kunnen gaan vinden.

Vanuit de zorg hebben we de focus al weer gelegd op de komende zomerperiode, waarin onze medewerkers kunnen genieten van een welverdiende vakantie en wij de roosters met zoveel mogelijk eigen medewerkers kunnen invullen.

Wij wensen u een fijne zomer toe!

Met vriendelijke groet,

Gerda Caspers

Teammanager Zorg

 

Lees hier de nieuwsbrief Groots Hoogwaak van juni.

Groot Hoogwaak