NOORDWIJK info@groothoogwaak.nl 071 36 888 88

Nieuwsbrief Groots Hoogwaak januari 2022

Beste lezer,

Als u dit leest zijn de kerstdagen weer voorbij en hebben we die hoopvol maar aangepast gevierd. Ook oud en nieuw was een oud feest in een nieuw jasje. Het leven doet een groot appèl op ons improvisatievermogen. Dat is niet altijd fijn. Wij mensen houden eigenlijk niet zo van veranderen.

Het kost vaak tijd om te wennen aan nieuwe routines en manieren. Toch is het ook een goede oefening in wat er de komende jaren op ons af zal komen. Niet alleen op het gebied van corona of andere virusziekten, maar vooral ook op onze eigen behoefte aan zorg, die explosief blijft stijgen en waarvan we verwachten dat we door harder hetzelfde te doen de problemen gaan oplossen.

Er bestaat een oud spreekwoord dat zegt dat als we harder hetzelfde doen, we ook meer en harder hetzelfde resultaat krijgen. Veranderen is dus noodzaak om tot andere resultaten te komen.

Eén van de veranderingen voor 2022 is het komende afscheid van Bas van Bakel als manager gastvrijheid & services. Hij wordt daarin opgevolgd door Richard Schuurmans. Richard begint op 3 januari en Bas eindigt niet eerder dan 1 maart, zodat een goede overdracht mogelijk is.

Ondertussen denken we bij Groot Hoogwaak mee met andere zorgorganisaties en gemeenten over hoe we zorg in de toekomst gaan borgen voor de Noordwijkers. Maar dit doen we niet zonder stapje voor stapje beter te willen doen wat we nu al doen en gewoon met beide benen op de grond te blijven staan.

In 2022 bestaat Groot Hoogwaak 50 jaar op de huidige manier. 50 jaar een sterk aanwezige zorgpartner van de Noordwijkers in Noordwijk.

Inmiddels hebben we de collega’s van de wijkverpleging allemaal in nieuwe vesten gestoken om de herkenbaarheid van het team Groot Hoogwaak te verbeteren. Hiervan kunt u zeker zijn van deskundige en goed opgeleide mensen die hun vak verstaan en die u en ons ook in de toekomst van zorg zullen blijven voorzien.

Groot Hoogwaak gaat de 50 jaar vieren, maar we gaan dus niet stilzitten. We blijven ontwikkelen zodat u op ons kunt blijven rekenen.

Een heel gelukkig nieuwjaar gewenst!

 

Hartelijke groeten,

Henny Roos

Directeur-bestuurder

 

 

Klik hier om de nieuwsbrief van januari te lezen.

 

Groot Hoogwaak