NOORDWIJK info@groothoogwaak.nl 071 36 888 88

Nieuwsbrief Groots Hoogwaak februari

Beste lezer,

Het plan was om een mooi voorwoord te schrijven. Vol enthousiasme en met grote plannen zonder te veel naar vorig jaar te kijken. Een jaar dat gekenmerkt werd door angst en eenzaamheid, met een ziekte die we helaas nog steeds niet onder controle hebben.

Er gloort echter een klein lichtje aan de horizon in de vorm van een vaccin. Tegen de tijd dat jullie dit lezen zullen de eerst medewerkers van Groot Hoogwaak ingeënt zijn. En met een tweede prik in de arm, die op korte termijn zal volgen, is er eindelijk een vooruitzicht op een normalisering van het leven.

Het is een lastig jaar geweest waarin iedereen op zichzelf aangewezen was. Mijn hoop voor aankomend jaar is, dat we elkaar meer kunnen gaan helpen. Dat we samen gaan zijn in gelukkige momenten. We wonen en werken op een plek waar het heel fijn is om te zijn. Ik raad iedereen dan ook aan om wat meer met elkaar op te trekken, ideeën en dromen te delen en ze vooral na te streven.

2021 kan een jaar van positivisme worden, waarin we eerst kijken naar het mooie zonder gelijk commentaar als een nuchtere Hollander te geven. Ik heb er heel veel zin in om er samen met jullie allemaal een heerlijk jaar van te maken. Ik nodig jullie dan ook uit om dit zoveel mogelijk te vieren, voorlopig nog met mondkapje en op 1 ½ meter afstand, maar snel in een wat fijnere vorm. Wees nog even sterk en let goed op elkaar!

Hartelijke groeten,

Bas van Bakel

Manager Gastvrijheid & Services

 

Klik hier om de nieuwsbrief van februari te lezen.

Groot Hoogwaak