NOORDWIJK info@groothoogwaak.nl 071 36 888 88

Nieuwsbrief Groots Hoogwaak december

Beste mensen,

Natuurlijk zie ik ook de romantiek van de herfst en de decembermaand in het bijzonder. Maar eerlijk gezegd zie ik ook de steeds korter durende dagen, de regen, de ongelukken en uiteindelijk de files.

Sommige mensen zwijmelen bij een houtkachel, een dekentje, een hapje en een drankje en samen spelletjes doen of televisie kijken.

Beiden zijn natuurlijk waar en even kenmerkend voor het seizoen waar we nu in beland zijn: de herfst. Nog een paar weken en dan hebben wij de kortste dag van het jaar.

2022 loopt in ieder geval op z’n einde. Een jubileumjaar voor Groot Hoogwaak met heel veel hoogtepunten en prachtige ervaringen.

Samen hebben we het speciale gevoel dat bij Groot Hoogwaak hoort kunnen realiseren en met elkaar kunnen delen.

Toch was het ook een zwaar en soms verdrietig jaar. Net als in de jaargetijden is het er altijd allebei en hangt het van ons af welk deel we het meeste kunnen zien, de warmte van de houtkachel of de kou van de regen en de wind.

Beiden zijn er, maar soms valt het één nou eenmaal meer op dan het ander.

Ik hoop dat de donkere laatste weken van dit jaar vooral fijne weken zullen zijn en dat u allen kunt genieten van de decembermaand en alle festiviteiten die deze maand met zich meebrengt.

In ieder geval kijk ik met een positief gevoel naar 2023! Kijken wat dit Groot Hoogwaak en u allen zal brengen.

Hele fijne dagen!

Hartelijke groeten,

Henny Roos

Directeur-bestuurder

 

Klik hier om de nieuwsbrief Groots Hoogwaak van december te lezen.

Groot Hoogwaak