NOORDWIJK info@groothoogwaak.nl 071 36 888 88

Nieuwsbrief Groots Hoogwaak augustus

Beste mensen,

In Nederland is het hoogtepunt van de corona pandemie gelukkig voorbij. Wereldwijd helaas nog niet en groeit de ziekte sneller dan ooit. Ook in deze regio zijn er weer extra besmettingen geconstateerd.  Reden genoeg om alert te blijven en alle regels vanuit het ministerie secuur op te volgen. We zijn heel blij en dankbaar dat alle betrokkenen als een blok van steun zijn geweest in deze verdrietige periode, waarin we met z’n allen wel in staat zijn geweest geen corona besmettingen binnen Groot Hoogwaak te hebben. Met z’n allen zijn we ook heel erg blij dat bezoek bij Groot Hoogwaak weer als vanzelfsprekend rondloopt en dat langzaam alles weer het oude lijkt te worden.

Toch merken we het verschil tussen wat was en wat volgens de premier het nieuwe normaal zou moeten zijn. Hygiëne maatregelen en afstand houden beginnen al minder op te vallen in het straatbeeld. De horeca zucht nog onder de ingewikkelde regelgeving en het handhaven van deze regels is bijna ondoenlijk. 1 op de 5 horeca gelegenheden is nog steeds gesloten omdat de eigenaren niet in staat zijn om binnen de regels hun bedrijf open te kunnen stellen.

Voor een restaurant in een zorginstelling als de onze zijn deze regels nog ingewikkelder te volgen en doen we er alles aan om met iedereen samen toch corona buiten de deur te houden. Vandaar ook dat wij ons restaurant nog niet kunnen openstellen voor mensen van buitenaf. We hopen dit wel zo snel mogelijk  te kunnen doen zodat we ook vanuit ons restaurant weer een bijdrage kunnen leveren aan een fijn leven bij Groot Hoogwaak en in onze buurt.

Met vriendelijke groet,

Henny Roos

Directeur-bestuurder

 

Klik hier om de nieuwsbrief te lezen.

Groot Hoogwaak