NOORDWIJK info@groothoogwaak.nl 071 36 888 88

Nieuwsbrief Groots Hoogwaak – april

Even voorstellen

Wij zijn Lily van Doorn en Mirjam Muller.

Op 1 februari zijn we samen gestart als casemanagers dementie bij Groot Hoogwaak.

Als casemanager gaan we langs bij mensen met dementie en hun naasten. Samen kijken we wat nodig is om met dementie zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven leven en leuke dingen te kunnen blijven doen.  We zijn goed op de hoogte van verschillende vormen van zorg, ondersteuning en hulpmiddelen die helpend kunnen zijn. Van dagbesteding tot fietsmaatje. Van maaltijdvoorzieningen tot thuiszorg. Ook kunnen we helpen met de weg vinden in zorgland en het aanvragen voor voorzieningen.

We geven tips en handvatten over hoe je het best kan reageren als mensen bijvoorbeeld steeds dezelfde vraag stellen. Of hun haar gaan kammen met de tandenborstel. Met mantelzorgers kunnen we kijken wat zij nodig hebben om de zorg voor iemand met dementie vol te houden.

Als u vragen heeft over dementie, zich zorgen maakt over uw partner, ouder of buur omdat hij bijvoorbeeld steeds meer vergeet, dingen doet die helemaal niet passen bij haar karakter of zichzelf niet meer verzorgt, dan kunt u altijd contact opnemen.

De inzet van de casemanager dementie is altijd maatwerk en afhankelijk van uw vraag en behoeftes. Iedereen bij wie de diagnose dementie is gesteld heeft recht op ondersteuning van een casemanager. Dit wordt bijna altijd vergoed vanuit de zorgverzekeringswet en kost u niets.

Meer weten? Neem gerust contact op.

Met vriendelijke groet,

 

Lily van Doorn,

Werkdagen: maandag, dinsdag en vrijdag

Telefoon:      06-54 30 15 35

Mail:             lvandoorn@groothoogwaak.nl

 

Mirjam Muller

Werkdagen:  maandag (tot 14.00 uur), dinsdag,

woensdag en donderdag

Telefoon:       06-82 39 81 73

Mail:              mmuller@groothoogwaak.nl

 

Lees hier de nieuwsbrief Groots Hoogwaak van april.

Groot Hoogwaak