NOORDWIJK info@groothoogwaak.nl 071 36 888 88

Nieuwsbrief Groots Hoogwaak september

Beste lezer,

Voor u ligt de nieuwsbrief van de maand september. De maand waarin vele straten en wijken in Nederland zich opmaken om aandacht te besteden aan de viering van de Nationale Burendag. Zo zijn ook wij binnen Groot Hoogwaak voornemens, als de ontwikkelingen rond het coronavirus ons dit toestaan, daar dit jaar samen met u wat aandacht aan te besteden. Niet voor niets is het gezegde:  “Beter een goede buur dan een verre vriend”!

Binnen Groot Hoogwaak willen wij hierin graag nog wat verder gaan. Dat heeft u kunnen opmerken aan de nieuwe rubriek “Vraag en aanbod”, die sinds enkele maanden in de nieuwsbrief Groots Hoogwaak wordt geplaatst.  Hoe fijn is het als u, bewoner van een appartement in het zorghuis of op het terrein van Groot Hoogwaak, er voor een ander kan zijn of als u dat wenst er mogelijk iemand voor u zal zijn. Want iedereen heeft kwaliteiten; dingen die men leuk vindt om te doen of waar men goed in is. Het kan zo maar zijn dat u met zo’n kwaliteit iemand anders in het vervullen van een vraag of wens tegemoet kan treden. Daarmee kan u de ander een groot plezier doen; af en toe samen een kopje koffie drinken, koken, eten, biljarten of bijvoorbeeld een potje rummycub. Vandaar deze nieuwe rubriek. Hierin kunt u laten weten wanneer u datgene wat u graag doet of waar u goed in bent met anderen zou willen delen.  Maar ook kunt u vermelden waarmee een ander u in uw leefplezier tegemoet zou kunnen treden.

Aandacht voor de nationale Burendag betreft een eenmalige activiteit, die vooral zorgt voor gezelligheid en verbroedering tussen buren. Maar middels de rubriek “Vraag en aanbod” willen wij een steentje bijdragen aan de alledaagse burencontacten, door het hele jaar heen, zodat het nog fijner wordt om hier te wonen!

Met vriendelijke groet,

Marlies van der Vring

Teammanager welzijn & vrijwilligers

 

Klik hier om de nieuwsbrief te lezen.

 

 

 

Groot Hoogwaak