NOORDWIJK info@groothoogwaak.nl 071 36 888 88

Nieuwsbrief Groots Hoogwaak – februari

Beste mensen,

Graag stel ik me voor als de nieuwe integraal manager bij Groot Hoogwaak.

Mijn naam is Coby de Graaf. Ik ben 58 jaar en ik heb ruim 30 jaar bij PostNL gewerkt. De laatste jaren ben ik daar werkzaam geweest als facility manager en coördinator facility desk. De krimpende postmarkt heeft er ruim vijf jaar geleden toe geleid dat ik mijn grenzen heb verlegd naar een geheel andere sector: de thuiszorg.

Daar is een hele nieuwe wereld voor mij opengegaan, waar ik me snel heel goed in ben gaan thuis voelen. Na ruim vijf jaar bij Laurens in Rotterdam te hebben gewerkt als teamleider thuiszorg en daarna als service manager services, maak ik nu de overstap naar de veel kleinere zorginstelling Groot Hoogwaak. Hier werd ik meteen geraakt door de prettige sfeer die zij uitstraalt. Ik heb er dan ook heel veel zin in om mijn ervaring en kennis in te zetten voor Groot Hoogwaak, waarbij de combinatie thuiszorg en facilitair mij op het lijf geschreven is.

Verder kan ik jullie vertellen dat ik getrouwd ben en in Zoeterwoude-Rijndijk woon met onze hond Huib en onze katten Bella en Donna. Mijn vrije tijd breng ik veel door in onze moestuin. Daar vind ik ontspannende inspanning. Verder houd ik van koken, lees ik graag en ga ik graag op reis. Afgelopen jaar waren onze bestemmingen heel divers: Curaçao, Barcelona, Zuid-Duitsland en Bonaire. Aan de laatste bestemming zijn wij een beetje verknocht geraakt.

Voorlopig ligt er geen buitenlandse reis in het verschiet, behalve de reis die ik bij Groot Hoogwaak ga maken. Ik heb er heel veel zin in!

Met vriendelijke groet,

Coby de Graaf

Integraal manager

Klik hier om de nieuwsbrief Groots Hoogwaak van februari te lezen.

Groot Hoogwaak