NOORDWIJK info@groothoogwaak.nl 071 36 888 88

Walking High Tea op 20 april

Maak kennis met Groot Hoogwaak tijdens Walking High Tea op 20 april

Wonen, werken en leren waar je je echt thuis voelt! Dat is waar Groot Hoogwaak voor staat. Niet voor niets streven wij er dagelijks naar om de fijnste plek te zijn om te wonen en de fijnste plek om te werken.

Wij realiseren ons dat we dat alleen samen kunnen bereiken. Er bestaat natuurlijk niet zoiets als ‘voor iedereen’ en daarom is het juist ieders eigenheid en talent dat we samen willen ontwikkelen.

Dat het daarom soms echt anders is bij Groot Hoogwaak, daar kiezen we bewust voor.  Groot Hoogwaak is een echt platte organisatie, met hele korte lijnen. Iedereen heeft zijn/haar eigen rol, maar weet dat we alleen samen onze doelen kunnen bereiken.

Elke dag is iedereen welkom in het gezellige Grand Café van Groot Hoogwaak, maar op woensdag 20 april ben je extra welkom om te zien, te horen en te ervaren of Groot Hoogwaak een plek is waar je echt thuis voelt om te wonen en om te werken.

Belangstellenden voor het wonen, werken of leren bij Groot Hoogwaak zijn van harte welkom om kennis te maken tijdens de Walking High Tea op woensdag 20 april a.s.

Van 10.30 – 12.00 uur en van 14.30 – 16.00 uur kun je in gesprek gaan met medewerkers, een rondleiding krijgen en genieten van lekkernijen uit eigen keuken. Op de woonpleinen zijn diverse activiteiten waar aan meegedaan kan worden door jong en oud.

Groot Hoogwaak de fijnste plek om te wonen en de fijnste plek om te werken!

Wij zijn blij als jij er bent!

 

Groot Hoogwaak