NOORDWIJK info@groothoogwaak.nl 071 36 888 88

Nieuwsbrief Groots Hoogwaak mei

Beste mensen,

Nadat het Grand Café weer is opengesteld voor bezoekers, zijn ook de verschillende activiteiten die daar plaatsvonden langzaam maar zeker weer gestart. In de afgelopen maand hebben zelfs weer kooroptredens plaatsgevonden. Het activiteitenaanbod wordt steeds meer uitgebreid.

Fantastisch om te zien hoe langzaam maar zeker het Grand Café weer tot leven komt. Daar doet iedereen enorm zijn best voor. Ik denk aan de gastvrouwen van het Grand Café, de medewerkers welzijn, vrijwilligers maar ook een aantal bewoners van Groot Hoogwaak.
De intentie van hen allemaal is dat iedereen graag in het Grand Café komt en daar gezelligheid vindt. Een praatje, de krant lezen, een kop koffie drinken, een diner nuttigen, een leuk optreden of een middagje biljarten of bridgen. Het kan allemaal!

Inmiddels is de techniek in het Grand Café ook doorontwikkeld. Er hangt een camera met daaraan gekoppeld een microfoon. Deze camera wordt aangezet wanneer er bijzondere momenten in het Grand Café plaatsvinden of als er bijvoorbeeld optredens zijn.

Als u de activiteit in het Grand Café niet zelf kunt meemaken, dan is het mogelijk om via kanaal 991 (Ziggo van Groot Hoogwaak) dit in uw appartement te volgen.

Maar liever de ontmoeting in het Grand Café. Er even uit zijn en anderen ontmoeten. Want dat is wat wij met het Grand Café voor ogen hebben; een plaats voor u en iedereen waar het goed vertoeven is. En hebt u daarvoor nog ideeën, laat het gerust weten, samen met u gaan we op zoek naar hoe wij u kunnen ondersteunen om dat voor elkaar te krijgen.

Met vriendelijke groet,

Marlies van der Vring
Teammanager Welzijn & Vrijwilligers

Klik hier om de nieuwsbrief van mei te lezen.

Groot Hoogwaak