NOORDWIJK info@groothoogwaak.nl 071 36 888 88

Nieuwsbrief Groots Hoogwaak juni

Beste lezer,

De lente heeft inmiddels duidelijk zijn intrede gedaan. Zon, warmte en droogte lijken inmiddels wel normaal geworden. De lente staat voor nieuw en stralend en geeft weer de energie van zon. Energie die we hard nodig hebben na een periode van pandemie en in een periode waarin oorlog heel dichtbij is.

Genieten van het mooie weer. Heerlijk een wandeling buiten maken en zitten op het terras. Even vergeten dat er ook problemen zijn en genieten van de mooie dingen van het leven. Soms is het moeilijk ons te realiseren dat er ook zoveel mooie dingen overblijven.

Op 12 mei jl. hebben wij met onze medewerkers stil gestaan bij de ‘Dag van de Zorg’. Wij vierden dit met een gezellige borrel in de tuin van Groot Hoogwaak. Tijdens deze viering van de ‘Dag van de Zorg’ vond de verloting plaats, georganiseerd door dhr. Rolloos met muzikale medewerking van troubadour Pieter. De prijzen voor de verloting waren door bewoners ingebracht. Heel hartelijk bedankt voor dit gebaar. Onze medewerkers hebben dit zeer gewaardeerd!

Op 12 mei werd ook de nieuwe film gelanceerd  met meer informatie over de wijkverpleging van ThuisSupport van Groot Hoogwaak. Deze film is terug te vinden op onze website of op ons YouTube kanaal via de link: https://youtu.be/ey7AIIYfBa0

De informatiefilm over het zorgcentrum, die in maart gelanceerd is, staat ook op onze website en is terug te vinden op YouTube via de link: https://youtu.be/H61gTJ5LSsA

Dank aan iedereen die aan deze beide films heeft meegewerkt!

Met vriendelijke groet,

Henny Roos

Directeur-bestuurder

 

Klik hier om de nieuwsbrief van juni te lezen.

Groot Hoogwaak