NOORDWIJK info@groothoogwaak.nl 071 36 888 88

Nieuwsbrief Groots Hoogwaak februari

Beste lezer,

Een aantal keren per jaar pak ik “de pen ter hand” om het voorwoord van de nieuwsbrief Groots Hoogwaak te schrijven! In de afgelopen maanden, eigenlijk haast al anderhalf jaar, gaat het daarin regelmatig over het coronavirus en allerlei wetenswaardigheden daaromheen. Ik heb mij voorgenomen nu eens over iets heel anders te schrijven en de tijd zit mij mee. Zoals u in de nieuwsbrief van januari heeft kunnen lezen staat 2022 in het teken van het 50 jarig bestaan van Groot Hoogwaak. Vijftig jaar, een jubileum met een gouden randje, dat zeker gevierd mag worden. Achter de schermen wordt dan ook hard gewerkt om dit niet onopgemerkt voorbij te laten gaan.

Voor dit jubileumfeest is een speciale verjaardagvlag ontworpen waarop in ons logo heel passend het getal 50 is verwerkt. En deelname aan de activiteit “Vlag een dag” maakt het mogelijk dat een vijftal vlaggen dit jaar maandelijks een dag bij de vuurtoren van Noordwijk zullen pronken. In het kader van het 50 jarig jubileum zal iedere maand namens Groot Hoogwaak de Nederlandse vlag gehesen worden op de vuurtoren. Op 31 januari is het zover: een afvaardiging van het medewerkersteam van de begane grond is als eerste aan de beurt. En er zullen daarna iedere maand nog vele teams maar ook commissies volgen zoals bijvoorbeeld onze Cliëntenraad, Ondernemersraad en Raad van Toezicht.

Binnen Groot Hoogwaak houden wij echter 1 maart als de heuse officiële verjaardagdatum aan. Deze dag zijn wij dan ook van plan het jubileumjaar met elkaar feestelijk in te luiden. Ik kan u verklappen dat ook daar een vlag aan te pas zal komen maar nadere informatie leest u verderop in dit blad.

Deze dag is tevens de start van een aantal mooie jubileumactiviteiten die worden georganiseerd want als het aan ons ligt gaat dit gedenkwaardige jubileum niet onopgemerkt voorbij!

Met vriendelijke groet,

Marlies van der Vring

Teammanager Welzijn & Vrijwilligers

 

Klik hier om de nieuwsbrief van februari te lezen.

Groot Hoogwaak