NOORDWIJK info@groothoogwaak.nl 071 36 888 88

Nieuwsbrief Groots Hoogwaak december

Beste mensen,

Alweer het voorwoord in deze nieuwsbrief van december. Het voorwoord van vorig jaar staat me nog zo voor ogen. Corona en de hoop dat alles binnenkort over zou zijn, overheerste in de laatste maanden van vorig jaar. Dit had consequenties voor de openstelling van het Grand Café, de diverse activiteiten en de manier waarop we Sinterklaas en Kerst konden vieren.

Inmiddels zijn we een jaar verder en met ups en downs bepaalt corona nog steeds de agenda.

De (zorg)medewerkers zetten alle zeilen bij, maar worden vaak ingehaald door de situatie. Iedereen leest in de kranten wat de consequenties zijn voor de zorg in Nederland, maar het echt meemaken is toch iets anders.

Ook deze december zullen we dus onze activiteiten moeten matigen. Bijeenkomsten gaan weer niet door of worden digitaal. Vieringen zullen op heel beperkte schaal kunnen plaatsvinden. Ook bij Groot Hoogwaak hebben we inmiddels medewerkers en bewoners die besmet zijn met het virus, dus waakzaamheid is belangrijker dan ooit.

Net als vorig jaar zullen we ons wel weer tot het uiterste inspannen om de decembermaand een fijne maand te laten zijn voor de mensen die bij ons wonen en de mensen die bij ons werken. Het is een hele uitdaging, maar samen moet het ons weer gaan lukken.

Ondertussen werken we hard aan het komende jubileum. In maart 2022 bestaat Groot Hoogwaak 50 jaar. Met een afvaardiging van cliënten, bewoners en medewerkers werken wij aan een mooi en feestelijk programma. In ieder geval kunnen we u vast verklappen dat elke maand de vlag op de vuurtoren van Noordwijk zal wapperen voor Groot Hoogwaak. Hoe en wanneer laten we nog even geheim, maar door het hele jaar zullen we aandacht besteden aan dit bijzondere jaar. Nu maar hopen dat corona ons niet te veel in de wielen rijdt.

Tenslotte wens ik u allen vooral een liefdevolle en warme decembermaand.

Met vriendelijke groet,

Henny Roos

Directeur-bestuurder

 

Klik hier om de nieuwsbrief te lezen.

 

Groot Hoogwaak