NOORDWIJK info@groothoogwaak.nl 071 36 888 88

Nieuwsbrief Groots Hoogwaak februari

Beste lezer,

Met het begin van het nieuwe jaar en een nieuw decennium ga ik reflecteren naar mijn warme welkom binnen Groot Hoogwaak. Inmiddels heb ik veel mensen ontmoet en gesproken en één ding is mij het meeste opgevallen op deze mooie plek aan de kust. En dat is:  de positiviteit en het vermogen om geluk in de kleine dingen te vinden.

Met alle veranderingen bij Groot Hoogwaak is er vooral ook veel hetzelfde gebleven en dat is de zorg die met iedereen het beste voor heeft. We staan nog voor veel uitdagingen, maar ik geloof dat we met de mensen die hier wonen en werken een hele fijne plek hebben. Er komen nog veel uitdagingen aan, die misschien niet voor iedereen leuk en aangenaam zijn, maar als we met z’n allen de positiviteit kunnen vasthouden dan kunnen we veel aan.

Ik ben blij dat er weer vers gekookt wordt in de keuken en de reacties hierop zijn goed, maar ook daar kan het beter en daar wordt hard aan gewerkt. Ik zie vooral ook een aantal bewonersinitiatieven, die zorgen voor gezelligheid en samenhorigheid. Laten we kritisch blijven, maar elkaar ook vooral de tijd geven om te zorgen dat we van veranderingen een succes maken!

Hartelijke groeten,

Bas van Bakel

Manager Gastvrijheid & Services

 

Lees hier de nieuwsbrief van februari.

Groot Hoogwaak