NOORDWIJK info@groothoogwaak.nl 071 36 888 88

Nieuwsbrief Groots Hoogwaak november

Beste lezer,

Een aantal weken geleden ben ik bij Groot Hoogwaak begonnen. Inmiddels vallen de bladeren en wordt het alweer kouder, maar in Groot Hoogwaak komt juist de warmte weer terug en is het restaurant bijna af. Mooie nieuwe kleuren, een vuurtje in de haard, goede stoelen en zelfs de cappuccino is terug van weg geweest. Het biljart wordt goed bespeeld en de piano is gestemd. We gaan vooruit en ik hoor een hoop enthousiaste verhalen van alle bezoekers over hoe mooi het is geworden. Op ons eigen televisie kanaal kunt u meekijken bij evenementen in het restaurant. En laten we hopen dat er meer en meer activiteiten in deze mooie gelegenheid plaats gaan vinden. De eerste verjaardagen zijn ook al gevierd. Wilt u een feestje vieren? Vraag dan gerust aan één van onze gastvrouwen om meer informatie.

De aankomende tijd ga ik met de teams hard aan de slag om nu ook de kwaliteit van de voeding en de service te verbeteren. Door middel van een enquête is er geïnventariseerd waar we naar toe willen met de keuken en de roep om vers koken is groot. We hebben veel reacties terug gekregen en ik wil alle respondenten bedanken voor de moeite die genomen is om het in te vullen. Wij hechten groot belang aan uw mening. De eerste stappen in dit proces zijn genomen, maar er zijn nog genoeg hobbels te nemen. Ik hoop dat we in het nieuwe jaar aan de slag kunnen met verse gerechten uit onze keukens. Vanaf 1 oktober jl. is Martin de Mol begonnen om het keukenteam in dit proces te ondersteunen. Hij heeft veel ervaring in verschillende restaurants in de omgeving en is echt een toegevoegde waarde voor Groot Hoogwaak.

De afgelopen weken heb ik kennis gemaakt met veel bewoners, vrijwilligers en veel medewerkers van deze fijne plek. Dank jullie allemaal voor het warme welkom. Mocht u vragen hebben of wilt u advies geven? Stuur mij gerust een berichtje (bvanbakel@groothoogwaak.nl), dan probeer ik daar zo snel mogelijk antwoord op te geven.

Met vriendelijke groet,

Bas van Bakel

Manager Gastvrijheid & Services

 

Lees hier de nieuwsbrief van november.

 

Groot Hoogwaak