NOORDWIJK info@groothoogwaak.nl 071 36 888 88

Nieuwsbrief Groots Hoogwaak – november

Medewerkers aan het woord

Bij Groot Hoogwaak werken ongeveer 208 medewerkers in allerlei verschillende functies. Het lijkt ons leuk om in deze nieuwsbrief af en toe medewerkers aan u voor te stellen. Wij vragen hen dan ook waarom ze graag bij Groot Hoogwaak werken.

In deze aflevering komen Fleur Moederscheim en Melanie van der Deijl aan het woord, beiden werkzaam op de begane grond.

Als eerste stelt Fleur zich aan u voor: “Ik ben Fleur, moeder van 2 kinderen en onlangs getrouwd. Inmiddels werk ik al 3 jaar bij Groot Hoogwaak en daarvoor werkte ik in de detailhandel. In de coronaperiode ben ik gaan nadenken wat ik graag zou willen doen. Toen kwam ik eigenlijk tot de ontdekking dat ik graag iets wil betekenen voor andere mensen. Ik ben toen echt in het diepe gesprongen door de opleiding Verzorgende IG te gaan doen bij Groot Hoogwaak. In februari heb ik mijn diploma gehaald”.

Vervolgens is het de beurt van Melanie. Melanie vertelt: “Ik werk nu 4 jaar werkzaam bij Groot Hoogwaak en volg de opleiding Verzorgende IG. Eerst werkte ik in een lunchroom maar door contacten met familieleden die ook werkzaam zijn in de zorg, heb ik uiteindelijk ook voor de zorg gekozen. Binnenkort hoop ik mijn diploma te behalen en daar kijk ik echt naar uit. Ook kijk ik uit naar de tijd dat ons klushuis af is en wij kunnen verhuizen en we ons kunnen voorbereiden op de komst van onze baby in april”.

De beide vriendinnen, die in vrije weekenden, vaak gezellige dingen ondernemen, houden ervan om ook voor bewoners iets gezelligs te doen. Regelmatig organiseren zij ook een zondagmiddagborrel of wordt er een spa middag geregeld met massage en nagellak. Ze zijn zelfs al een keer met een aantal bewoners uit eten geweest.

Op de vraag waarom het werken bij Groot Hoogwaak zo fijn is, zegt Melanie: “Het is een kleinschalige organisatie met een warme sfeer”. Fleur vult aan: “Je bent een mens en geen nummer; het is er gemoedelijk. Daarnaast is het team ook heel gezellig!”.

Beiden zijn blij met hoe het nu gaat, maar willen zich in de toekomst wel blijven ontwikkelen door bijvoorbeeld nog een EVV-opleiding (Eerst Verantwoordelijk Verzorgende) en de trainingen van het online leerplatform REIN, die binnen Groot Hoogwaak aangeboden wordt.

Voor Fleur en Melanie is: Groot Hoogwaak een fijne plek om te wonen én een fijne plek om te werken!

 

Lees hier de nieuwsbrief Groots Hoogwaak van november.

Groot Hoogwaak