NOORDWIJK info@groothoogwaak.nl 071 36 888 88

Groot Hoogwaak trakteert op gratis theatervoorstellingen

Op donderdag 29 februari a.s. organiseert Groot Hoogwaak in samenwerking met theatergezelschap Ervarea twee gratis voorstellingen van het theaterstuk ‘Nico en zijn netwerk’, om 13.00 en 19.30 uur. Een voorstelling waarin een doorkijk wordt gegeven naar de zorg van nu en de zorg van de toekomst.

De voorstelling gaat over Nico, die weduwnaar is en nog zelfstandig woont. Toch gaat het lichamelijk en geestelijk steeds wat minder met hem. Hij wordt meer en meer afhankelijk van de zorg van zijn naasten. Nu ook nog eens de partner van zijn dochter een baan krijgt aan de andere kant van het land, wordt het helemaal een toer. Hoe moet het verder met Nico en zijn netwerk?

In de voorstelling wordt aandacht besteed aan de vragen en problemen die de personen uit het netwerk van Nico (bijvoorbeeld zijn mantelzorgers) kunnen tegenkomen. Het netwerk van Nico wordt verkend en er wordt gezocht naar een betere samenwerking tussen Nico, de personen uit zijn netwerk en de zorgprofessional(s).

De voorstelling is interactief. Het geeft cliënten, bewoners, mantelzorgers en zorgprofessionals inzicht in elkaars positie, (on)mogelijkheden en wensen. Dit inzicht helpt om het gesprek tussen deze partijen op gang te brengen met als doel om samen oplossingen te vinden. Zorgen doen we samen en het is belangrijk dat we dat altijd samen blijven doen!

Voor deze voorstelling worden cliënten, bewoners, mantelzorgers, medewerkers, vrijwilligers en netwerkpartners van Groot Hoogwaak van harte uitgenodigd. De twee voorstellingen van ongeveer 1,5 uur zullen plaatsvinden in Theater De Muze in Noordwijk.

Gratis kaarten zijn te bestellen via onderstaande linkjes:

  • Voorstelling 13.00 uur:

https://demuze.nl/programma/groot-hoogwaak-nico-en-zijn-netwerk?speeldata=2024-02-29-13-00

 

  • Voorstelling 19.30 uur:

https://demuze.nl/programma/groot-hoogwaak-nico-en-zijn-netwerk?speeldata=2024-02-29-19-30

 

Of eventueel telefonisch bij De Muze via 071-364 62 26.

 

Groot Hoogwaak