NOORDWIJK info@groothoogwaak.nl 071 36 888 88

Groot Hoogwaak nodigt haar buren uit om samen de burendag te vieren!

Op zaterdag 25 september wordt de nationale burendag gevierd. Ook Groot Hoogwaak wil hier aandacht aan besteden. Tussen 10.00 en 14.00 uur zijn de buren van Groot Hoogwaak van harte welkom in de binnentuin (bij slecht weer gedeeltelijk binnen).

We steken graag met onze buren de handen uit de mouwen. De pluktuin zal rolstoel- en rollatorvriendelijk worden gemaakt d.m.v. het aanleggen van een tegelpad en er zullen bollen en struiken gepland worden in de tuin. Er zijn doorlopend oudhollandse spelletjes te doen, zoals sjoelen en koekhappen

Tussen 10.30 – 11.30 en tussen 12.30 – 13.30 uur kunnen de kinderen aan de slag met het in elkaar zetten en vullen van een insectenhotel. Door het plaatsen van de insectenhotels op het terrein helpen we de natuur een handje.

Daarnaast zijn er informatiestands te vinden waar u vragen kunt stellen over het werken en leren bij Groot Hoogwaak, vrijwilligerswerk, thuiszorg van ThuisSupport en ’Zorg op afstand’ via een tablet.

Van 10.30 – 11.30 en van 12.30 – 13.30 uur kunt u met ons van gedachten wisselen over de nieuwbouwplannen van Groot Hoogwaak.

Er zullen  boeken, CD’s, puzzels en ansichtkaarten worden verkocht door de Vrienden van Groot Hoogwaak. Ook komt er een heerlijke tapas proeverij uit onze eigen keuken.

U kunt vooral kennis maken met het leven en de mogelijkheden bij Groot Hoogwaak.

Wij verheugen ons echt op uw komst! Dus komt u vooral bij ons langs. Vanaf 10.00 uur staat de koffie, thee, limonade voor u klaar.

 

Klik hier voor de flyer van de burendag.

 

Groot Hoogwaak