NOORDWIJK info@groothoogwaak.nl 071 36 888 88

Openstelling Grand Café vanaf 31 augustus

Vanaf maandag 31 augustus a.s. is het Grand Café weer open gesteld voor bewoners en voor bezoek van buiten het zorghuis. Daarnaast willen wij u in het Grand Café zelfs ook weer wat activiteiten aan gaan bieden.

Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM aangaande de extra regels die gelden voor de horeca. Dit betekent onder andere dat u moet reserveren voor elk bezoek aan het Grand Café, dat we de 1 ½ meter afstand regel te allen tijde naleven en bovenal dat u niet degene bent die andere mensen in gevaar voor hun gezondheid brengt.

Het Grand Café is geopend van maandag tot en met zondag van 10.00 – 17.00 uur. In het Grand Café  wordt u een kleine kaart aangeboden met koffie/thee, gebak, diverse frisdranken, alcoholische versnaperingen, broodjes, soep en snacks.

De dagelijkse warme (keuze-)maaltijd blijft, zoals dit ook nu gebeurt, op de zorgafdelingen geserveerd of bij u aan huis bezorgd.

Klik hier voor de dagmenu’s van de maand september.

Themamaaltijd op vrijdag

Op vrijdag is het Grand Café geopend tot 20.00 uur en wordt er elke week een themamaaltijd geserveerd. Klik hier voor het thema menu in de maand september. De prijs voor dit menu is € 15,00 per persoon exclusief drankjes. U kun reserveren tot woensdag 14.00 uur bij de gastvrouwen van het Grand Café, per telefoon: 071-36 888 88 of per e-mail: frontoffice@groothoogwaak.nl

Woensdag 16 september: Bella Italia middag

Op woensdag 16 september a.s. wordt er een ‘Bella Italia’ middag georganiseerd. Onze chef gaat speciaal voor de gasten een workshop Italiaans koken geven, waar hij á la minute een Italiaans hoofdgerecht in het Grand Café presenteert waar u gegarandeerd onbeperkt van kan komen smullen. De prijs voor dit menu is € 10,00 per persoon exclusief drankjes. Aanvang: 15.00 – 17.00 uur.

Reserveren kan tot vrijdag 11 september 14.00 uur bij de gastvrouwen van het Grand Café, per telefoon: 071- 36 888 88 of per e-mail: frontoffice@groothoogwaak.nl

Groot Hoogwaak