NOORDWIJK info@groothoogwaak.nl 071 36 888 88

Nieuwsbrief Groots Hoogwaak mei

Beste lezer,

Voor u ligt de nieuwsbrief van de maand mei. De maand waarin we het voorjaar vieren en de maand die ons belooft dat de zomer eraan komt.

Afgelopen weken was het echter heel anders. We hebben uitersten mogen beleven; van winterse sneeuw- en hagelbuien, herfstachtige wind- en regenbuien tot haast zomerse zonnige dagen, die uitnodigden om naar buiten te gaan. Maar ondanks dit wisselend weerbeeld toont de natuur ons het jaargetijde waarin wij verblijven; zijn fris ontluikend groen, kleurrijke bollenvelden, groene weiden met enthousiast rondspringende nieuwboorlingen en vrolijke vogelconcerten. Het brengt ons een belofte.

De ontwikkelingen rond het coronavirus tonen hierin een voorzichtiger beeld. Het vaccineren tegen Covid 19 is weliswaar op gang gekomen, maar wij kunnen daarvan nog niet de vruchten plukken. En dat zouden we zo graag willen.

We moeten het nog voorzichtig aan doen, ook al hebben we in het zorgcentrum voor de bewoners de bezoekregeling iets kunnen verruimen. De feestdagen hebben wij nog in redelijke beslotenheid moeten vieren. Pasen, Koningsdag, maar ook Hemelvaart en Pinksteren zullen zo nog volgen. Maar toch houdt ook het vaccinatieprogramma een belofte voor ons in. Een lichtpuntje in de lange weg die wij het afgelopen jaar met elkaar zijn gegaan. Het biedt houvast naar betere tijden. Wij houden nauwlettend in de gaten waar versoepeling mogelijk is en zullen dat dan met beide handen aanpakken.

Wij kunnen namelijk niet wachten om het Grand Café tot het levendige middelpunt van ons huis te laten zijn en u daar wanneer dat ook maar enigszins verantwoord is te verwelkomen. De voorbereidingen hiertoe zijn in volle gang. Een aantal weken geleden heeft u een vragenlijst voor ons ingevuld. U gaf ons hierin mooie ideeën en suggesties over hoe wij de dienstverlening in het Grand Café kunnen verbeteren. En al zullen niet alle ideeën mogelijk zijn, vanzelfsprekend zijn wij hiermee serieus aan de slag gegaan.

Via het nieuws op de website houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij Groot Hoogwaak. Daarnaast kunt u ons volgen via onze Facebook- en Instagram pagina. Op deze pagina’s houden wij u op de hoogte van het ‘wel-en-wee’ bij Groot Hoogwaak.

Met vriendelijke groet,

Marlies van der Vring

Teammanager Welzijn & Vrijwilligers

Klik hier om de nieuwsbrief Groots Hoogwaak van mei te lezen.

Groot Hoogwaak