NOORDWIJK info@groothoogwaak.nl 071 36 888 88

Groot Hoogwaak doet mee aan de Nationale Sportweek

Groot Hoogwaak zet de deuren weer open en maakt het mogelijk om senioren weer te laten sporten. Natuurlijk in een aangepaste vorm, waarmee de activiteiten voldoen aan de richtlijnen van het RIVM.

Groot Hoogwaak heeft zich aangesloten bij de Nationale Sportweek van 18 tot en met 27 september a.s.  Het Sportbedrijf Noordwijk is met deze landelijke sportweek actief aan de slag gegaan en is gekomen met een programma waarin veel aandacht voor senioren is!  Zo vinden er in Groot Hoogwaak op woensdagmiddag 23 september twee geweldige activiteiten plaats: van 16.00 uur tot 17.00 uur stoel-yoga onder begeleiding van Jutta van ‘Yoga – Puur Noordwijk’ en van 17.00 uur tot 18.00 uur sport en bewegen begeleid vanuit het Sportbedrijf Noordwijk.

Aansluitend is er gelegenheid om in het Grand Café van Groot Hoogwaak een hapje mee te eten. Op het menu staat die avond: Noordzeesalade met brood voor € 9,– excl. consumpties.

Reserveren voor één van de sportactiviteiten of het menu kan bij de gastvrouwen in het Grand Café van Groot Hoogwaak, via 071-368 88 88 of frontoffice@groothoogwaak.nl

Vanaf 1 oktober a.s. zullen de openingstijden van het Grand Café verruimd worden. Uiteraard houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM aangaande de extra regels die gelden voor de horeca. Dit betekent onder andere dat men moet reserveren voor elk bezoek aan het Grand Café en dat we de 1 ½ meter afstand regel te allen tijde naleven. Houd de website www.groothoogwaak.nl en de nieuwsbrief Groots Hoogwaak in de gaten voor de thema-activiteiten en maaltijden!

 

Groot Hoogwaak