NOORDWIJK info@groothoogwaak.nl 071 36 888 88

COVID-opvang Avant * in Groenhoven Leiden

*Avant is een netwerk van regionale zorgorganisaties. Om mensen met COVID-19 te ondersteunen, hebben zij de handen ineen geslagen. De zorg in deze COVID-opvang wordt gedaan door zorgmedewerkers van de verschillende zorgorganisaties. Vanuit iedere organisatie zijn er medewerkers met expertise op het gebied van COVID. Samen staan we sterk.

De volgende zorgorganisaties uit de regio Zuid-Holland Noord zijn aangesloten:
Marente, Topaz, Wijdezorg, Activite, Alrijne Zorggroep, Libertas Leiden, DSV-verzorgd leven, Roomburgh, Groot Hoogwaak, HOZO.

 

Welkom bij de COVID-opvang Avant* Groenhoven
De COVID-opvang is geopend vanaf dinsdag 27 oktober 2020.

Voor wie is deze opvang bedoeld?
COVID-19 is een heftig virus. Gelukkig kunnen de meeste mensen het virus thuis uitzieken. Maar niet iedereen. Als mensen met het coronavirus  in het ziekenhuis al weer wat zijn aangesterkt, maar nog wel verzorging nodig hebben, dan kunnen zij worden opgevangen in de COVID-opvang in Groenhoven. Niet in alle gevallen is ziekenhuisopname nodig, maar er kunnen ook mensen met een coronabesmetting vanuit de thuissituatie opgenomen worden in Groenhoven, bijvoorbeeld als de verzorging door een mantelzorger of thuiszorg onvoldoende is.

Hoe kunnen cliënten worden aangemeld?
(Huis)artsen kunnen mensen doorverwijzen naar deze opvang. Aanmeldingen verlopen via het cliëntenservicebureau van Topaz. Zij zijn bereikbaar op: 088 921 2400 of via e-mail: csb@topaz.nl.

Aanvullende informatie voor verwijzers
De beschikbaarheid van de bedden is zichtbaar via: https://capman.verzorgdeoverdracht.nl/. Tijdens kantooruren kunt u contact opnemen met het cliëntservicebureau van Topaz via csb@topaz.nl of telefonisch 088 921 2400.
Buiten kantooruren kan dit via het bekende telefoonnummer van RAP-ZHN T 088 33 99 999.

Adres Avant Groenhoven

Witte Rozenstraat 21
2311 XS  Leiden
Telefoon: 088 921 2345

Heeft u een  vraag?
Voor vragen kunt u zich wenden tot het cliëntservicebureau van Topaz via csb@topaz.nl of telefonisch 088 921 2400.
Buiten kantooruren kan dit via het bekende telefoonnummer van RAP-ZHN T 088 33 99 999.

Groot Hoogwaak