NOORDWIJK info@groothoogwaak.nl 071 36 888 88

Nieuwsbrief Groots Hoogwaak juli

Beste lezer,

De behoefte om naar buiten te gaan, is voor mij nog nooit zo groot geweest. Na een jaar op ‘mijn eigen eiland’, laten de huidige versoepelingen gelukkig weer wat meer vrijheid om samen te leven en samen te werken. Met de opening van het Grand Café de afgelopen tijd, is ons hart van het terrein weer wat sneller gaan kloppen. Wees dus van harte welkom!

De wereld was klein, maar het afgelopen jaar is een aantal ontwikkelingen op het gebied van hulpmiddelen in een stroomversnelling gekomen, zoals bijvoorbeeld ‘Zorg op afstand’ en zorgdomotica. Al onze medewerkers zijn gaan zoomen, skypen, teamsen, whatsapp bellen etc.

Ook hebben wij bij onze bewoners veel van dit soort technieken gebruikt om met elkaar in contact te blijven. Daarnaast hebben we een aantal van onze cliënten in beeldzorg genomen, een project wat we draaien met een hele leuke partner met een goede kijk voor gebruikersgemak en welzijn. Wilt u meedoen aan dit project dan hebben wij nog ruimte. Vraag hiernaar bij één van onze medewerkers! De wereld kan hiermee weer een stukje groter worden. We hebben al cliënten die er met verre familie overzee mee communiceren.

Voor het terrein staat er ook een grote verandering op de planning. KPN die de vaste telefoonlijn in beheer heeft, stopt met analoge telefonie. Aangezien ook de zorgalarmering via deze lijn bij ons terecht komt, moeten wij hierin een kwaliteitsslag maken. Wij hopen na de zomer te starten met onze nieuwe leverancier, die met een draagbaar alarmering apparaat werkt waarbij de spreek-luister verbinding is geïntegreerd. Dit betekent dat als u deze kleine zogenoemde ‘druppel’ bij u draagt, u overal ter wereld kunt alarmeren en we direct gesproken contact met u kunnen hebben. We hopen dat dit de veiligheid voor u allen ten goede komt en dat dit gaat zorgen voor meer leefplezier.

Voor iedereen hopelijk fijne aanpassingen in leefstructuur, die er voor zorgt dat binnen ook buiten is en de wereld een stukje kleiner in de goede zin maakt.

Ik wens iedereen daarnaast een hele fijne zomer, waarbij we elkaar zoveel mogelijk weer kunnen ontmoeten!

Met vriendelijke groet,

Bas van Bakel

Manager Gastvrijheid & Services

 

Lees hier de nieuwsbrief Groots Hoogwaak van juli.

Groot Hoogwaak