NOORDWIJK info@groothoogwaak.nl 071 36 888 88

Groots Hoogwaak augustus

Beste lezer,

Wanneer u deze nieuwsbrief leest staan wij aan de vooravond van het in gebruik nemen van ons nieuwe Grand Café ‘De Duinpan’. Het is nog niet helemaal klaar. Er zal nog het één en ander (o.a. de vloer) afgewerkt moeten worden, maar toch gaan we het voor gebruik openstellen.

Het Grand Café, waarin onze oude hal en restaurant tot een mooie grote ruimte zijn samengevoegd, biedt u de mogelijkheid om anderen te ontmoeten maar ook om bijvoorbeeld een boek te lezen, een spelletje te doen, een partijtje te biljarten of gewoon even rustig te zitten. En wanneer gewenst natuurlijk onder het genot van een kopje koffie, snack of warme maaltijd.

Het is de bedoeling dat het een ruimte wordt waar het voor een ieder fijn is om te zijn. Om dit te ondersteunen hebben wij de werkzaamheden die in onze oude hal plaatsvonden onder de loep genomen. De administratieve taken en het telefoonverkeer hebben wij elders binnen onze organisatie geplaatst en de medewerkers van de receptie en de gastvrouwen uit het restaurant zijn tot een team samengevoegd. In het Grand Café, hun nieuwe werkomgeving, kunnen zij zich zo zonder de ballast van administratie en telefoonverkeer volledig gaan richten op het creëren van een sfeer waarin u en ieder ander zich welkom voelt en een goede service en gastvrijheid ervaart.

Deze nieuwe situatie zal voor iedereen wel even wennen zijn, ook voor u! We hopen dat u daar begrip voor op kunt brengen. Van de precieze datum waarop u in het Grand Café terecht kan, wordt u nog op de hoogte gesteld.

Hartelijke groeten,

Marlies van der Vring
Teammanager Welzijn & Vrijwilligers

Lees de hele Groots Hoogwaak via hier.

Groot Hoogwaak