NOORDWIJK info@groothoogwaak.nl 071 36 888 88

Nieuwsbrief Groots Hoogwaak november

Alles wat je aandacht geeft groeit.

Dit geldt voor ons mooie terrein waar we bezig zijn met het veranderen van de vijver naar duintuin. Ook de entree zal nog dit jaar aandacht krijgen, waarbij wij jullie ook hebben gevraagd wat er nu zou moeten komen. We planten hier een aantal nieuwe bomen en hier komt ook een heg tot aan de parkeerplaatsen.

Helaas is het Grand Café in verband met de huidige Corona regelgeving weer gesloten. Maar ook hier ontstaan weer mooie ontwikkelingen in de verruiming in het aanbod van de afhaalmaaltijden en taarten. Klik hier voor meer informatie hierover.

Ik zie nieuwe initiatieven ontstaan met een schitterende bloemenstal elke zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur. Ik geloof dat dit ook uitnodigt tot meer beleving op ons terrein.

Wij kunnen dit echter niet alleen en ik wil u dan ook vragen om uw aandacht, zodat wij samen kunnen groeien. Wij zijn een goede buur waar je gerust kunt aankomen met vragen en ideeën. De bus hangt niet voor niks in de hal. Maak er gebruik van! Dan kunnen we na de herfst van dit jaar, waar de bladeren vallen, de zaadjes planten om fris en met nieuwe energie naar het nieuwe voorjaar toe te werken.

Hartelijke groeten,

Bas van Bakel

Manager Gastvrijheid & Services

 

Klik hier om de nieuwsbrief van november te lezen.

Groot Hoogwaak