Palliatieve zorg


Afscheid nemen van het leven of van uw dierbaren wilt u waardig doen. Met zo min mogelijk pijn of angst en zonder praktische zorgen.
Groot Hoogwaak biedt u ondersteuning en verzachting in uw laatste levensfase in de vorm van intensieve verpleging, verzorging en begeleiding  zowel bij u thuis als in ons eigen verzorgingshuis. Deze intensieve zorg is erop gericht om u en uw dierbaren een kwalitatieve hoogwaardige periode te bieden. Ons zorgteam staat dag en nacht voor u klaar.
 
Wij streven ernaar de beste zorg te bieden die u nodig heeft, die past bij uw wensen en behoeften. Onze zorgverleners houden zo lang mogelijk uw vertrouwde dagelijkse ritme in stand.
De zorg wordt verleend door een vast aantal zorgverleners, zodat er zo min mogelijk onbekende mensen bij u over de vloer komen. Groot Hoogwaak kan uw dierbaren tevens helpen bij het regelen van verschillende administratieve zaken en er kan contact opgenomen worden  met verschillende instanties.
 
Groot Hoogwaak werkt met andere disciplines samen, zoals uw huisarts, fysiotherapeut en geestelijke verzorging, om beslissingen in de palliatieve fase verantwoord te kunnen nemen. Wij zijn  aangesloten bij het netwerk palliatieve zorg Zuid-Holland-Noord en daardoor op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op dit vakgebied.
 

                                                         

 

  • Meer informatie


Clientservicebureau


T 071 - 368 87 89

Bereikbaar maandag tot en met vrijdag
van 08.30 - 12.00 uur.

clientadviseur@
groothoogwaak.nl