Kopen

Groot Hoogwaak heeft ook koopappartementen. Deze zijn te vinden in een van de vier complexen: Résidence ’t Hooghe Duyn, Résidence Oranje, Résidence Nassau en de Duinappartementen Zuid. De appartementen zijn zeer goed afgewerkt en de algehele staat ervan is zeer goed. Alle appartementencomplexen hebben een actieve Vereniging van Eigenaren. Deze worden bestuurd door Fintec VvE Beheer in Noordwijk.

De bewoners van de koopappartementen hebben recht op de voorzieningen van Groot Hoogwaak. Dit houdt in dat wij, zo nodig, zorg aan huis leveren, zowel persoonlijke verzorging als hulp bij het huishouden. Daarnaast neemt iedere eigenaar het basisdienstenpakket af, waarmee hij of zij gebruik kan maken van alle voorzieningen op Groot Hoogwaak, waaronder alarmering, fitness, minimarkt e.d.

In de kelder onder Résidence Oranje en Résidence Nassau bevindt zich de parkeergarage van Groot Hoogwaak. In deze garage hebben de eigenaren van Résidence ’t Hooghe Duyn, Résidence Oranje en Résidence Nassau een eigen parkeerplaats. Per appartement is er een parkeerplaats beschikbaar. Ook de bergruimtes voor bewoners van Résidence Oranje en Résidence Nassau zijn in de kelder. Elk appartement heeft daar een eigen berging. De bergingen van Résidence ’t Hooghe Duyn bevinden zich in de kelder onder het pand en worden gehuurd van Groot Hoogwaak.

 
 
  • Zoek op Funda

 

Bent u geïnteresseerd in een koopappartement? Kijk voor het actuele aanbod op www.funda.nl