Aanbod


Sociale huurwoningen

(Northgo-appartementen)

Onze Northgo-appartementen (zo genoemd omdat ze grotendeels aan de Northgodreef liggen) zijn hoofdzakelijk tweekamerappartementen. Er zijn ook enkele driekamerappartementen. De woningen zijn aangemerkt als sociale huurwoning. Dit houdt in dat de woningen een maximale huurprijs hebben. Hierdoor is het mogelijk om huursubsidie aan te vragen. Het betekent ook dat niet iedereen voor deze woningen in aanmerking komt. Voor de woningen geldt een inkomens- en vermogensgrens. De overheid stelt deze grenzen jaarlijks vast.

 

Tweekamerappartement 

De tweekamerappartementen hebben een entree aan de galerij. U komt in de hal van waaruit u in de woonkamer/keuken, badkamer en berging komt. In de hal vindt u de meterkast. De keuken grenst aan de galerij en is voorzien van een keukenblok met spoelbak. De woonkamer is gelegen aan de achterzijde van het appartement en geeft toegang tot de slaapkamer. De badkamer ligt naast de slaapkamer en ook vanuit hier bereikbaar. In de badkamer vindt u het toilet, de douche en een wastafel. In de berging hangt de cv-ketel en is een aansluiting voor een wasmachine aanwezig. Het balkon is bereikbaar vanuit de woonkamer via een schuifdeur.

 

Driekamerappartement

De indeling van het driekamerappartement is gelijk aan die van de tweekamerappartementen, met dit verschil dat er een tweede slaapkamer is. Deze tweede slaapkamer grenst aan de woonkamer.

Van het type driekamerappartement zijn er slechts zes aanwezig. Voor deze appartementen geldt een toewijzingsbeleid. Klik hier voor meer informatie over het toewijzingsbeleid.

 


Vrije sector huurwoningen (Duinappartementen)

De Duinappartementen zijn er als twee- en driekamerappartement. Dit zijn huurappartementen in de vrije sector. Voor deze appartementen geldt geen inkomens- en vermogensgrens en u kunt geen huursubsidie aanvragen.

 

Tweekamerappartement 

Type A

Tweekamerappartement type A heeft een entree in een centrale gang. De meterkast is gesitueerd in de gang naast de voordeur.

Vanuit de hal bereikt u de woonkamer/keuken, badkamer en berging. De keuken ligt naast de hal en is voorzien van een keukenblok met spoelbak. De woonkamer is gelegen aan de buitenzijde van het appartement en geeft toegang tot de slaapkamer. De badkamer is gelegen naast de slaapkamer en ook vanuit hier bereikbaar. In de badkamer vindt u het toilet, de douche en een wastafel. In de berging hangt de cv-ketel en er is een aansluiting voor een wasmachine aanwezig. Het balkon is bereikbaar vanuit de woonkamer via dubbele deuren.

In het souterrain is een bergkast aanwezig. Elk appartement heeft een eigen bergkast. Er is een algemene berging waar u uw fiets kunt stallen.


 

Type B

De indeling van tweekamerappartement type B is gelijk aan die van type A, met dit verschil dat de woonkamer bij type B breder is.

 

Driekamerappartement 

De driekamerappartementen hebben de voordeur in een centrale gang. Naast de voordeur is de meterkast, toegankelijk via de centrale hal.

Bij binnenkomst komt u in de hal. Vanuit hier bereikt u de woonkamer/keuken, de slaapkamers, het toilet en de berging.

De woonkamer is gelegen aan de buitenzijde van het appartement en biedt toegang tot het balkon via dubbele deuren. De keuken is voorzien van een keukenblok met spoelbak. De hoofdslaapkamer is ruim en biedt toegang tot de badkamer. De badkamer is uitgerust met een douche, (tweede) toilet en een wastafel. De andere slaapkamer is kleiner en kan ook worden gebruikt als logeer- of werkkamer.

De aparte toiletruimte is voorzien van een toilet en een fonteintje. Daarnaast vindt u de berging met daarin de cv-ketel en een aansluiting voor de wasmachine.

In het souterrain is een bergkast aanwezig. Elk appartement heeft een eigen bergkast. In de algemene berging kunt u uw fiets stallen.