Coöperatie

 

Tuin en terrein

Het tuin- en terreinonderhoud is in handen van de Coöperatie Groot Hoogwaak U.A. Deze is opgericht om het complex te onderhouden. Denk aan: tuin- en terreinonderhoud, beveiliging en buitenverlichting, bewegwijzering, receptie en overige zaken die van gemeenschappelijk belang zijn.

Alle eigenaren en huurders zijn lid van de coöperatie en dragen, rechtstreeks of via de servicekosten, maandelijks financieel bij aan het in stand houden van het complex. De leden van het coöperatiebestuur zijn afgevaardigden van alle bewoners op het terrein, ongeacht of zij een woning kopen of huren. Elk halfjaar is er een algemene ledenvergadering tijdens welke de belangen van de coöperatie worden besproken. Agendapunten zijn onder andere het regulier en groot onderhoud en de status van de voorzieningen. 

 

Parkeren

Op Groot Hoogwaak is voldoende parkeergelegenheid voor bewoners, bezoekers en personeel.

Nabij de hoofdentree naast de rotonde zijn parkeerplaatsen voor kort parkeren (maximaal 30 minuten). De bewoners van de Duinappartementen, zowel Noord als Zuid, koop en huur, kunnen een parkeerplaats huren. Dit gebeurt op basis van beschikbaarheid. Hiervoor betaalt u een vergoeding die ten goede komt aan de coöperatie. 

 

Huishoudelijk reglement

De coöperatie heeft een huishoudelijk reglement opgesteld voor het terrein. Dit geldt voor alle gebruikers en dus ook voor bezoekers.


 
  • Meer informatie


 

Huishoudelijk reglement