Wat bieden wij?

Groot Hoogwaak staat bekend om de familiecultuur. Bovendien zijn we gevestigd op een prachtige locatie. Ons woon-zorgcentrum ligt in de duinen dichtbij de zee. Daar genieten niet alleen de cliënten, maar ook de medewerkers van de natuur. 

Wij zijn een organisatie in beweging die streeft naar balans. Dit betekent voor ons werken met passie en gevoel, maar ook efficiënt en professioneel. 

Samen met onze medewerkers en in contact met onze cliënten, zorgen wij elke dag voor een optimale dienstverlening. Wij stimuleren dat iedereen optimaal gebruik maakt van zijn eigen talent. Zo komen we samen tot het gewenste resultaat: de cliënt centraal stellen en adequaat inspelen op de vraag. 

Naast een inspirerende werkomgeving, waarin wij ruimte bieden voor ontwikkeling, zorgen wij er met een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden voor dat wij een aantrekkelijke speler op de markt zijn en blijven. 

Onze belangrijkste secundaire arbeidsvoorwaarden zijn:

  • Ruimte voor opleiding en training (zowel intern als extern)

  • Een meerkeuzesysteem om een persoonlijk pakket aan arbeidsvoorwaarden samen te stellen

  • Collectiviteitskorting bij een aantal (zorg)verzekeraars zoals IZZ, Zorg en Zekerheid, Menzis en (Zilveren Kruis) Achmea

  • Gebruik van fiets of scooter bij ThuisSupport (thuiszorg)

Voor het inschalen van functies hanteren wij de Cao VVT. Voor de functiewaardering maken wij gebruik van het FWG-systeem. De Cao VVT is de basis voor al onze regelingen. Eventuele afwijkingen zijn altijd ten gunste van onze medewerkers. 

Wilt u meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact op met Esther Vervoorn, adviseur P&O, telefoon 071 368 88 88.

Klik hier voor:

   CAO VVT