Stages

Het is mogelijk om stage te lopen bij Groot Hoogwaak. Stageplaatsen bieden wij aan binnen de zorg maar incidenteel ook op andere plaatsen binnen de organisatie. Interesse? Solliciteer dan via het online sollicitatieformulier in de rechterkolom. Zodra wij uw sollicitatie binnenkrijgen,  kijken we welke mogelijkheden er zijn. Daarna nemen wij contact met u op. 

Het aanvragen van stageplaatsen voor de zorgopleidingen van het ROC Mondriaan, ROC Leiden, ROC ID College en Hogeschool Leiden loopt via het SBBL. Hiervoor verwijzen wij u naar uw eigen opleidingsinstituut.  

Groot Hoogwaak is door Calibris (kenniscentrum voor leren in de praktijk in zorg, welzijn en sport) erkend als leerbedrijf voor de volgende opleidingen:

 • Verzorgende 3 IG
 • Verpleegkundige niveau 4

Persoonlijke ontwikkeling

Wij zijn een lerende organisatie. We bieden een inspirerende omgeving met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Wie bij ons stage loopt of een opleiding volgt, ontvangt van ons een stage- of leer-werkovereenkomst. De vergoeding is conform de Cao VVT. Gedurende de stage of de opleiding wordt u begeleid door een werkbegeleider. Deze werkbegeleider is opgeleid en toegerust voor deze taak, zodat hij of zij u zo goed mogelijk kan ondersteunen bij het leerproces. • Solliciteer nu!

 • Persoonlijke informatie:
  Geslacht:
  Contactgegevens:
  Controleer het e-mailadres. Dit e-mailadres wordt gebruikt voor correspondentie.:
  Achtergrond sollicitatie:
  Waar heb je de vacature voor het eerst gezien?:


  Upload:
  Upload: