Maaltijdservice

Gezond, gevarieerd en lekker eten zonder zelf te koken? Dat kan met de maaltijdservice van Groot Hoogwaak!
 
Groot Hoogwaak bereidt dagelijks in eigen keuken verse maaltijden en bezorgt deze warm of gekoeld 5 dagen per week bij u thuis. Voor het weekend kunt u koelverse maaltijden aangeleverd krijgen die u kunt opwarmen. De maaltijden bestaan standaard uit een voorgerecht (soep), hoofdgerecht en dessert. U kunt ook alleen voor het hoofdgerecht kiezen.
Uiteraard houden wij rekening met uw eventuele dieetwensen.
 

Hoe werkt het?

Na aanmelding ontvangt u een verrassingsmenu van de kok. Tevens ontvangt u een menulijst waarop u uw gewenste keuze kunt aankruisen. De menulijst kunt u meegeven met de bezorger. Uw maaltijd wordt bezorgd tussen 11.45 en 13.00 uur in een warmhouddoos.

U kunt gebruik maken van de maaltijd-service voor zowel een kortere als langere periode en u kunt op elk gewenst moment schriftelijk opzeggen.


Aanmelden

Aanmelden kan via het invullen van een aanmeldformulier: verkrijgbaar bij de receptie van Groot Hoogwaak of u kunt het formulier downloaden via onze website.
 

Prijzen en betalen

De prijs voor een maaltijd inclusief bezorging varieert  van € 6,80 tot € 9,00 afhankelijk van uw keuze. U betaalt √©√©nmalig een borg van € 15,00 voor de warmhouddoos. Bij opzegging ontvangt u de borg  weer retour.

 
Bij uw aanmelding tekent u voor automatische incasso. Maandelijks ontvangt u een verzamelfactuur met de door u afgenomen maaltijden.                              
Indien u een maaltijd tussendoor heeft afgezegd, wordt dit verrekend op de eerstvolgende verzamelfactuur.