Activiteiten

Wij hebben een uitgebreid activiteitenpakket voor bewoners, omwonenden op het terrein en ouderen uit Noordwijk. We organiseren wekelijks activiteiten als bridgen, schilderen, zingen, diverse spellen, koersbal, gymnastiek en zwemmen. Speciaal voor cliĆ«nten in ons zorgcentrum en de afdeling kleinschalig wonen bieden we een recreatief activiteitenaanbod op maat aan, zowel in groepsverband als individueel. Meerdere keren per week zijn er uitstapjes met de eigen rolstoelbus. Bewoners kunnen een familielid of kennis meenemen. 

Naast dit alles is er een actief ontspanningsprogramma, bestaande uit filmavonden, bingomiddagen en muzikale optredens, waarbij ook familieleden kunnen aansluiten. Regelmatig organiseren we themamiddagen en lezingen over uiteenlopende onderwerpen.

Met een afwisselend activiteitenprogramma en veel leven in huis, willen we het welzijn van onze cliĆ«nten bevorderen. Iedereen die gebruik maakt van het basisdienstenpakket van Groot Hoogwaak kan genieten van activiteiten naar keuze. 

Voor een overzicht van de activiteiten verwijzen wij u naar onze Nieuwsbrief Groots Hoogwaak. Klik hier voor de nieuwsbrief. 

 
  • Meer informatie

 

Klik hier voor meer informatie:  

Prijslijst activiteiten 2019