Zevende avond3daagse groot succes

23-6-2015

De zevende editie van de rolstoelavond3daagse van Groot Hoogwaak was wederom een groot succes.
Op dinsdag 17 juni, vroeg in de avond, vertrokken ruim 40 cliƫnten van Groot Hoogwaak, begeleid door familieleden, medewerkers en vrijwilligers, voor een tocht door het oude Zeedorp.
 
Genietend van de zon en gezellige praatjes werden vragen over het oude Noordwijk beantwoord. Onder andere was een vraag: noem 7 namen van Noordwijkse burgemeesters. Bij thuiskomst werd op het terras in de avondzon koffie gedronken.
 
Op de tweede avond volgde de lange stoet een route door de Grashoek en Boerenburg. Onderweg waren 25 afbeeldingen van spreekwoorden opgehangen. Bij terugkomst bleek dat 9 deelnemers alle vragen goed hadden beantwoord. Een compliment en een leuk prijsje waard!
 
Op de slotavond voerde de tocht door het fraaie duingebied, de achtertuin van Groot Hoogwaak. Het was droog, maar kil en de warme chocolademelk halverwege ging er goed in. De band ’t Is Keun haalde de deelnemers op een enthousiaste muzikale manier in. Alle deelnemers kregen bij thuiskomst bovendien een fraaie bloem overhandigd door de verpleging van Groot Hoogwaak. Later op de avond ontvingen alle deelnemers een certificaat van deelname. Ook in restaurant De Duinpan liet ‘t Is Keun zich van haar beste kant zien. De drankjes en de bitterballen vielen bij iedereen in de smaak.
 
Al met al een prachtige afsluiting van een zeer geslaagde 3daagse, waarbij ook mensen die niet zelfstandig naar buiten kunnen weer eens een frisse neus konden halen. Met dank aan de vele familieleden, medewerkers, vrijwilligers en organisatoren die dit mogelijk hebben gemaakt!