Zeer geslaagde 10e editie avond-3-daagse!

19-6-2018
Afgelopen week vond de tiende editie van de rolstoelavond3daagse van Groot Hoogwaak plaats. Op dinsdag 12 juni vertrokken, vroeg in de avond, ruim 45 cliƫnten van Groot Hoogwaak, de meesten in een rolstoel, voor een route door het oude Zeedorp. Ze werden begeleid door een even groot aantal familieleden, medewerkers en vrijwilligers. Onderweg genoten de wandelaars van de oude en voor velen vertrouwde straatjes en huizen in Noordwijk. Onderweg werd ook nog een quiz opgelost.
 
 
 De tweede avond volgde de lange stoet een route door de Grashoek en Boerenburg. Door waakzame politie gecheckt op onze goede bedoelingen, waren wij geen hangouderen die voor overlast zorgden(?!), volgde ook daar een heerlijke wandeling en wederom een leuke quiz om op te lossen. Bij terugkomst bleek dat 6 deelnemers, net als de eerste avond,  alle vragen goed hadden beantwoord. Een compliment en een leuk prijsje waard!
 
Op de slotavond voerde de tocht door het fraaie duingebied, de achtertuin van Groot Hoogwaak. De band “ ’t is Keun” onthaalde de wandelaars op een enthousiaste muzikale manier. Iedereen kreeg bij thuiskomst bovendien een mooie bloem en een certificaat van deelname. Ook in restaurant De Duinpan liet “ ‘t is Keun” zich van de beste kant zien.
 
Met een drankje en bittergarnituur is de zeer geslaagde rolstoelavond3daagse afgesloten.
Grote dank aan de vele familieleden, vrijwilligers (ook uit het dorp!), en organisatoren die dit mogelijk hebben gemaakt!