Zaterdag 18 maart Open Dag Groot Hoogwaak van 10.00 - 14.00 uur

6-3-2017
Kom op de koffie bij Groot Hoogwaak. Bezoekers van de Open Dag kunnen kennis maken met alle facetten van de dienstverlening van het Woon- Zorgcentrum: wonen, welzijn en (thuis)zorg.
 
 
Groot Hoogwaak presenteert jaarlijks tijdens de landelijke Open Dag van Zorg en Welzijn aan belangstellenden het uitgebreide zorg- en serviceprogramma.
 
Rondleidingen
Tijdens de Open Dag worden over het hele complex rondleidingen gegeven (niet tussen 12.00 en 12.30 uur). Er kan gekozen worden voor een rondleiding in het Zorghuis, Huurappartementen, Koopappartementen en/of Kleinschalig Wonen: een uitstekende gelegenheid om specifieke informatie te krijgen over wonen in Groot Hoogwaak.
 
U kunt een kijkje nemen in het hart van de zorg
Er is een gevarieerd aanbod van activiteiten voor onze cliƫnten en voor bezoekers van alle leeftijden. Het belooft vooral een gezellige dag te worden met een keuze uit o.a.:
  • Creatieve workshop
  • Live muziek
  • Een kopje koffie met wat lekkers
  • Proeverij uit eigen keuken
 
Naast alle informatie kunnen bezoekers de sfeer ervaren van gastvrijheid, warmte en betrokkenheid, die zo kenmerkend is voor Groot Hoogwaak.
 
Iedereen is dus van harte welkom op zaterdag 18 maart a.s. tussen 10.00 en 14.00 uur aan ons adres Groot Hoogwaak 1 in Noordwijk.  Voor meer informatie: www.groothoogwaak.nl