Uitnodiging Dag van de Mantelzorg 8 November 2014

7-10-2014
Op de landelijke Dag van de Mantelzorg staan de mantelzorgers centraal. Het doel van deze dag is stil te staan bij het vele werk dat mantelzorgers verzetten en deze inzet specifiek te waarderen. Op vele plaatsen in het land worden er activiteiten georganiseerd voor mantelzorgers.
 
Ook het Steunpunt Mantelzorg Noordwijk wil op deze bijzondere dag alle mantelzorgers uit Noordwijk in een welverdiend zonnetje zetten en nodigt hen dan ook van harte uit op zaterdag 8 november a.s. Met dank aan onze sponsor; “De Baak Seaside” belooft het een hele feestelijke middag te worden met een heerlijke High Tea! De middag begint om 14.00 uur en zal om 16.30 uur eindigen. Vanaf 14.00 uur staat de High Tea voor u klaar, zal Zorgwethouder Fles een woordje houden en kunt u meezingen met de muzikale bingo!
Deze middag vindt plaats in De Baak Seaside, Koningin Astridboulevard 23 in Noordwijk en is voor de geregistreerde Noordwijkse mantelzorgers geheel gratis. Mantelzorgers die nog niet bij Steunpunt Mantelzorg Noordwijk geregistreerd staan en wel willen deelnemen kunnen contact met ons opnemen.
 
Aanmelden:
Aanmelden kan tot  30 oktober via de receptie van Groot Hoogwaak, telefoonnummer 071 3688888 of via e-mail mantelzorg@groothoogwaak.nl.